A svéd Volvo -tulajdonosok cuccokat kaphatnak a jármű csomagtartójához

Az Egyesült Királyság fogyasztói kevesebb, valamint kevesebb idő a karácsony körüli üzletekben, ehelyett a Mikulás szánját az online vásárolt termékekkel töltik meg. Ennek ellenére nem mindig lehet ezeket a termékeket gyorsan biztosítani – valamint az Egyesült Királyság gazdasági környezetének elmulasztott költségeit, majdnem 1 milliárd fontot. A Volvo úgy véli, hogy megvan a megoldása az autós szállítási szolgáltatással.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az úttörő szolgáltatást nemrégiben vezették be Svédországban a tavalyi próbaidőszak után, valamint módszerét az Egyesült Királyságba hozhatja, ha ott kiemelkedőnek bizonyul. A szolgáltatást jelenleg csak a göteborgi Volvo sofőröknek kínálják, ha a Volvo telefonhívási szolgáltatáson feliratkoznak.
• Audi, valamint a DHL, hogy csomagokat biztosítson a jármű indításához
A rendszer úgy működik, hogy egy egyszeri „virtuális kulcsot” használ, amelyet a szállítmány-illesztőprogramnak küldtek. Ez lehetővé teszi számukra, hogy hozzáférhessenek a jármű csomagtartójához, hogy csökkentsék az árukat. A tulajdonosok csak az interneten vásárolják meg termékeiket, és a pénztárnál választják az „autóban történő kézbesítést”.
A járműtulajdonosot okostelefonján vagy táblagépén keresztül tájékoztatják, amikor a szállítási üzlet el akarja csökkenteni vagy felvenni valamit az autóból.
A szolgáltatás jelenleg csak néhány svéd kiskereskedővel működik együtt, mindazonáltal a Volvo azt tervezi, hogy egyesíti az erővel több üzletet, hogy ezt az új rendszert kínálja.
Bjorn Annwall, a Volvo hirdetési alelnöke azt mondta: “A karácsony szórakoztató – bár legyünk őszinték, ez a legtöbb család számára is hektikus idő. Ez a szolgáltatás csak megkönnyíti a vásárlást.”
A Volvo szívesen hozza létre az „intelligens kulcs” innovációt, azonban rámutat arra, hogy feliratkoznak a Nordic Utility -re – azaz csak innovációt fognak bevezetni, ha életet takarít meg, időt takarít meg vagy előnyökkel jár.
Megkapná a karácsonyi vásárlást a csomagtartójához? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment