A Volkswagen futurisztikus XL1 az Egyesült Királyságban

felajánlotta annak ellenére, hogy izmos költségcímkéje alig 100 000 font, a Volkswagen XL1 mind a 30 példája felajánlotta a vásárlóknak, hogy izgatottan birtokolják azt, ami valószínűleg az egyik leggyakrabban az egyik legfontosabb. Járművek, amelyeket a német márka valaha készített.
Egy forrás azt mondta, hogy az Auto feltárja, hogy míg a cég nagy kamatlábat kapott, amikor a költségeket a tavalyi nyáron ki voltak téve, a szorongó rész az volt, amikor eljött az idő, hogy az érdeklődő ünnepségek eljöttek a készpénz felszámolására.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legtöbb költséghatékony autó
De az Egyesült Királyság néhány vezető, valamint a legtöbb előretekintő vállalkozása, valamint az egyének becsapta az autót. Az egyik ügyfél még három is megrendelte, és képernyőjeként használja őket az irodáikban szerte a világon. A Volkswagen csak 200 XL1-et készített, hogy bemutassa erőfeszítéseit az üzemanyag-hatékony jármű technológia élvonalában.
Az XL1 egy plug-in hibrid, amely egy 800 cm3-es kéthengeres dízelmotorot használ, amely 47 lóerővel, valamint egy 27 lóerős elektromos motorral rendelkezik, amely a hátsó kerekekhez 74 lóerő-beépített teljesítményt nyújt. A hivatalos integrált üzemanyag -gazdasági klíma adata 313mpg, a kibocsátások mindössze 21 g/km -en ülnek elektromos üzemmódban, az XL1 -nek többféle 31 mérföld van.
Az idei párizsi autókiállításon a német óriás szintén felfedte az XL1 Sportot. A Ducati motorkerékpár motor által üzemeltetett sport a Volkswagen Group 200 millió millió autójává vált. Jelenleg a VW nem tervezi az autó fejlesztését.
Most nézd meg a 2014-es párizsi motoros kiállítás teljes körét

Leave A Comment