Vauxhall Meriva Facelift

A Vauxhall Meriva új új megjelenést kapott, és most egy új, 1,6 literes CTDI dízelmotorral kínálják. Az értékesítés a következő hónapban kezdődik, mielőtt januárban az első ügyfélszállításokat megelőzően.
• Vauxhall Meriva áttekintés
A második generációs Meriva változásai finomak, azonban van egy új rács, amelyet az átalakított „sas-szem” fényszórók szegélyeznek, valamint a króm díszítés most az első lökhárítóba beállított ködlámpák keretében. Ez azt jelenti, hogy a meriva derekát, a B-oszlop hátsó részét, a bit megkezdik a kimenő formatervezésből, valamint a boxy álláspontjának lebontásának nagyszerű feladata. Az opcionális 18 hüvelykes könnyűfém kerekeket, valamint a nappali futófényeket a Meriva-on kínálják első alkalommal.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Ford C-Max rivális szintén megtartja a hátsó csuklós hátsó ajtókat, ami a Vauxhall kijelenti, hogy 20 % -kal nagyobb megnyitást tesz lehetővé az utasok számára. A Meriva belső tere nagyrészt ugyanaz, kivéve néhány extra króm betétet. A Flexspace rendszer, amely számos ülőhellyel rendelkező kombinációt eredményez, szintén megmarad.
A Vauxhall Zafira Tourerből átfogott 134 lóerős 1,6 literes CDTI dízelmotorral kínált Meriva 64,2mpg-t ad vissza, mindössze 116 g/km CO2-kibocsátással. Az új dízelmotor felváltja a régi 1,7 literes CDTI motort, és a hatékonyság tíz százalékos javulásával is büszkélkedhet, szintén majdnem egy második gyorsabb, hogy elérje a 62 mph-t, és 9,1 másodpercig tart.
A benzinmotorokat a kimenő kialakításból vitték át, valamint egy nem turbó 99 lóerős 1,4 literes, valamint két turbófeltöltős 1,4 literes motorot tartalmaznak, amelyek 118 lóerő vagy 138 lóerő. A költségeket a következő hónapban később fedezik fel, amikor a Meriva eladásra kerül.

Leave A Comment