McLaren P1: Új fotók

A McLaren sokkal több fényképet adott ki a P1 koncepcióról, beleértve néhány felvételt az autó behúzható hátsó spoileréről.
Osztja a kilencvenes évek legenda eredeti projektnevét, és úgy tervezi, hogy a hiperkocsik következő generációját kezelje – a Ferrari Enzo utódjától a Porsche 918 Spyder -ig. És az Egyesült Királyságban a legjobban fejleszti ki.

De mielőtt annyira izgatott lenne az őrült megjelenés miatt, érdemes rámutatni, hogy a McLaren a P1 -et „tervező tanulmánynak” nevezte, amely várhatóan előnézeti a produkciós verziót, amely a jövő év végén lesz az utakon. De a kém lövésekkel ítélve, amelyeket láttunk, a gyártó autó nem fog különbözni attól, hogy ettől is különbözzen.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A McLaren regionális igazgatója utalt arra, hogy csak 500 P1 -et építenek, és a McLaren azt mondta nekünk, hogy kevesebb, mint egymillió euró árcímkéjét kell várnunk.
A P1 megfelel a McLaren „innováció, a Forma -1 technológia integrációjának és a legfelsõbb teljesítménynek” megközelítésének. A McLaren főnöke, Ron Dennis még olyan messzire ment, hogy kijelentse, hogy a P1 „sok technológiailag fejlett szuperautó” lesz.
De ha ez úgy tűnik, hogy a Bugatti Veyron Supersport a világ leggyorsabb produkciós autójaként elveszíti koronáját, higgy újra. Anthony Sheriff, a McLaren Automotive ügyvezető igazgatója elmondta: “Célunk nem az, hogy a legfinomabbak legyenek, hanem hogy a leggyorsabb, sok örömteli sorozatú gyártóautót készítsük a pályán.”
A társaság egyelőre sok részletet tart a csomagolás alatt, de a pletykák adaptív felfüggesztést, szénszálas monokoque-t és a McLaren MP4-12C Twin-Turbo V8 1000 lóerős verzióját javasolják, kiegészítve egy F1-származású KERS hibrid rendszerrel. Várható, hogy a 0-62 mph-os idő kevesebb, mint három másodpercig, és a legnagyobb sebességet 239 mph körül.
A kialakítás megfelel a Ferrari 458-rivális 12C-hez hasonló vonalaknak, de szélesebb, ami javítja a stabilitást és a kanyarodást. A nyilvánvaló spoiler hiánya az aktív aerodinamikát sugallja, amely csökkenti a közvetlenül a vonallal való húzódást, miközben növeli a tapadást a nagysebességű kanyarodás során.
Nincsenek részletek a belső terekről, de az F1-rel ellentétben-amelynek három üléses pilótafülke volt-a P1 kétüléses lesz.

A vásárlók nyilvánvalóan megrendeléseket tudnak tenni a Párizsi Autószalonon, mielőtt a produkciós verziót jövőre megjelenítik. A szállítások 2013 végén esedékesek.

Leave A Comment