A Bold Juke rivális vezetői Heads Kia új modellje

Kia végül a zöld fényt adott egy szupermini-alapú SUV-nak, és a tervek szerint 2018-ig eladásra kerül. A Nissan Juke és a Renault Captur eladása funky, merész stílusú, és Európában hatékonyan helyettesíti a Venga Compact MPV -t.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A piac legjobb kereszteződései
Kia megmutatta egy kis szupermini-alapú SUV elképzelését, hogy a 2013. évi Frankfurti Autószalonon üljön a Sportage alatt. A NIRO-koncepcióról azt mondták, hogy pusztán tervezési tanulmány, de a főnökök végre adták a Juke riválisának a go-joead-ot, elismerve, hogy ez egy olyan piac, amelyben „be kell tartaniuk”.
31

A KIA Ford Fiesta versenytársa, a Rio, két év alatt egy teljesen új verzió váltja fel, és az autó platformját úgy állítják be, hogy a SUV alapját képezi.
Forrásunk feltárta, hogy az újonc tervezését még nem írták alá, de mivel a Niro két évvel ezelőtt „annyira jól fogadta” a Frankfurtban, úgy tűnik, hogy Kia szívesen ragaszkodik a Niro receptjéhez.
Ez azt jelenti, hogy a SUV -nak göndör karosszériája lesz, valamint a KIA védjegyes tigris orrának, a Quad LED nappali futófényeknek a hasonlóhoz hasonlóan, mint a Kia Pro_cee GT és az izmos kerekes.
31

A KIA valószínűleg széles körű testreszabási csomagokat kínál, csakúgy, mint a Nissan nagy sikert talált, ideértve a kontrasztos tetőfedési rendszert és a nehéz terepjáró stílusokat. Forrásunk arra utalt, hogy a végső kialakítás kissé magasabb lesz, mint a Niro.

Leave A Comment