Az Isuzu D-Max Yukon klasszikus

pick-up fajtát küld, az Isuzu most az Isuzu D-MAX Pick-up fülkéjét használja a legfelsõbb Yukon-specifikációban. Az Isuzu D-Max Yukon ára 19 249 GBP-tól (a HÉA kivételével), valamint egyesíti a felvétel sokoldalúságát egy nagylelkű eszközhöz, amely kiterjeszti a varázsait a működő járművel. A Yukon októberben kerül forgalomba.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A berendezések magukban foglalják a hajózási vezérlést, a légkondicionálót, a 17 hüvelykes könnyűfém kerekeket, a krómrácsot, a króm hátsó lökhárítót, a tartós oldalsó lépcsőket, a surround-hangos sztereót, valamint az erőteljes projektor fényszórókat, valamint a világos LED hátsó lámpákat.
• A legfinomabb kisteherautók
A meghosszabbított fülke két teljes méretű első üléssel rendelkezik, amelyek mögött egy nagy tonnás terület, amely egy összecsukható hátsó padot integrálódik alkalmi használatra.
Isuzu D-Max Yukon motor
A felvételt egy 161 lóerős 2,5 literes dízelmotor hajtja, és alapkivitelben négykerék-meghajtással rendelkezik. A kombináció lehetővé teszi a Yukon számára, hogy legfeljebb 3500 kg -ot vontatjon, míg az integrált ciklusú üzemanyag -gazdasági helyzet 38,7mpg -os gólpassztartalma kezelhető.
Dobjon be egy ötéves/125 000 mérföldes garanciát, 12 000 mérföldes/24 hónapos szolgáltatási intervallumot, plusz hároméves bontási borítót, valamint van egy pick-up kötege, nagyon sok mindent megtesz.
William Brown, az Egyesült Királyság Isuzu-i GM-je elmondta: „A 2012. júniusi bevezetése óta a D-MAX kemény fejlesztést jelentett, valamint lenyűgöző, valamint terepjáró teljesítményt jelentett. Az új Yukon meghosszabbított fülke emellett javítja vonzerejét. Reméljük, hogy ez a legfrissebb kiegészítés a piacon már az egyik leg részletesebb felálláshoz lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal jobban kielégítsük a felvételi felhasználók különböző igényeit. ”

Leave A Comment