A HOT KIA CEE GT

A KIA CEE GT kemény verzióját tervezi a koreai cég, a sportos modellek új sorának részeként. Ez a hír azzal a szóval jár, hogy a KIA GT Coupe 2016 -ban eladásra kerül, és egy új Roadster is fejlesztés alatt áll.
• Kia Cee’d Review
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A KIA CEE GT a meglévő KIA Pro_CEE GT közelgő ötajtós verziója, amelyet meleg ferdehátúnak neveznek, ahelyett, hogy valódi forró nyílás lenne. Egy új, gyorsabb modell bevezetése azt sugallja, hogy Kia reméli, hogy versenyez a Volkswagen Golf GTI -vel és a Skoda Octavia VRS -szel.
A KIA CEE GT új, gyorsabb változatát Európában fejlesztik ki a Kia létesítményben a Hyundai -val a németországi Nürburgring versenypályán. A KIA mérnökei valószínűleg támogatják a súlycsökkentést és a felfüggesztés módosítását, ahelyett, hogy a 201BHP 1,6 literes turbófeltöltős motorjának teljesítményét a hagyományos CEE GT és a Pro_CEE GT modellekben találják meg.
• KIA Pro_CEE GT Review
Azt is pletykák, hogy a kártyákon vannak, egy Kia Rio GT, bár lehet, hogy várnia kell egy teljesen új Rio-t, amely a következő 12-18 hónapban esedékes. A KIA számos stílus- és teljesítményfrissítést mutat be modelljeire, kezdve az új Kia Soul -nal, amelyet az Egyesült Királyságban várnak a következő évben.
• Kia Soul Review
A KIA azonban nem csak a sportos modellekre koncentrált. Mérnökei szintén keményen dolgoztak egy új, 1,0 literes háromhengeres motoron a CEE család számára.
Ez az új KIA CEE-motor 2015-ben kerül forgalomba, és riválisát kínálja a Ford Focus háromhengeres EcoBoost motorjának, míg a Vauxhallnak szintén várhatóan háromhengeres Astra lesz eladó.

Leave A Comment