Aston Martin Vantage GT8: Az összes új, 165 ezer font-os jármű

részletei az Aston Martin bemutatta a legfrissebb pálya-tenyésztett GT-autót: az új Aston Martin Vantage GT8-t. A GT8 -t a V8 Vantage GTE Racer nagymértékben befolyásolja a tavaly kitett speciális Vantage GT12 -ből. Csak 150 példa készül, darabonként 165 000 fontnál, azonban szerencsés lesz, hogy megkapja a kezét, mivel szinte teljesen elfogytak.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Amit ez a költségcímke kap, az a legkönnyebb, sok hatalmas V8 Vantage, amelyet az Aston valaha készített. Erősen befolyásolja a V8 Vantage GTE Racer, a brit sportjármű -gyártó erősen az aerodinamikára, valamint a speciális új modell súlymegtakarítására összpontosít.
• Aston Martin Vantage GT8 áttekintés
Az Aston a szénszálat bárhol felhasználta, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentse a súlyt. Az elülső osztót, a lökhárítókat, a küszöböket és a hátsó diffúzorot mind a szuper fényű anyag felhasználásával készítették, valamint egy izmos bólintás a GTE versenyjárműre, amelyet befolyásol, plusz pontosan ugyanaz a szabadon folyó kivágás az elülső oldalon kerékdob.
12

A súlymegtakarítási szempontok szintén meghosszabbítják azt a belső teret, ahol az Aston szénszálas vödör üléseket és ajtópaneleket is felszerelt. Összességében az Astonnak sikerült akár 100 kg -ot is kiszivárogtatnia a V8 Vantage -től, ha az összes privát lehetőséget meghatározza. A GT8 azt gondolja, hogy a skálák 1510 kg -os – 55 kg -nál kevesebbek, mint a nagyobb testvére, a GT12.

Leave A Comment