A Porsche kitett a korlátozottan futó 911-es kiadás 50y Porsche Style

A Porsche egy új, korlátozottan futó 911 Targa GTS-t tett ki, amelynek célja a Marque életmódjának, a Porsche Design 50. évfordulójának megünneplése. A 911 Edition 50y Porsche Design néven csak 750 autót és teherautót fognak építeni, valamint az Egyesült Királyság költségeit 144 360 GBP -től kezdődnek.
A speciális kiadású autók és teherautók színterve megemlékezik az 1972. évi Chronograph I karóra, valamint a Porsche az időmérő korlátozott kiadású változatát bocsátja ki az új modellel. A 911-es kiadás 50y fekete festett, valamint a szatén szürke színű középfém-kerekeket tartalmazza.

Új Porsche 911 GTS 2021 áttekintés

Mint az összes 911 GTS modell, az autók és a teherautók a Porsche SportDesign Bodykit -rel vannak felszerelve, amely egy agresszívebb első lökhárítót, valamint egy átalakított hátsó végét tartalmazza, a számlemezt a szokásosnál magasabbra szerelve. A sötét stílus folytatódik a fekete féknyereggel, valamint a szürke „Porsche Design” matricákkal az autó oldalán.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Targa GTS maradványai sötétebb szürke-átfutó karikája, valamint az 50y kiadás Porsche stílusú 50. évforduló jelvényt kap a hátsó fedélzet fedelén.
Belül a Special Edition fekete bőr kárpitozást kap, a Porsche vintage Sport-Tex díszítésével az üléseken, valamint egy testreszabott órával, a Common Sport Chrono csomag részeként. A szürke napsütéses tárcsa, a piros másodlagos kéz, valamint a Porsche stílusú logó megkülönbözteti a közös tételtől.
Az 50Y kiadás iker-turbófeltöltéssel, lapos hat motorral van felszerelve, 473 lóerővel. Ez egy nyolc sebességű PDK sebességváltóval hajtja végre, és 3,5 másodperc alatt bemutatja az autókat és a teherautót. A legnagyobb sebesség 191 mph, valamint az ügyfelek felkérést kapnak, hogy nézzék meg ezt a teljesítményt a Porsche tapasztalati központjában, a Silverstone -ban.
A 911 Edition 50y Porsche stílus áprilisban eladó, ára 144 360 font.
Nézze meg a Hardcore Porsche 911 GT3 értékelését itt …

Leave A Comment