„Az autó minden más utazási módot a társadalmi-távolsági képességek szempontjából legyőzi”

Ritkán küldök leveleket a kormánynak. De a múlt héten kötelességnek éreztem magam, hogy írjak egy pár idősebb, befolyásos népnek, amelyet ismerek a hatalom folyosóin. Miért? Mert a nyomorult egészségügyi válság idején részleges választ kapnak a társadalmi-távolsági kérdésre, amely arccal bámulja őket. A baj az, hogy nem tudják. Vagy legalább nem tették meg, mielőtt egy sort dobtam volna nekik.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A levélírási napom akkor kezdődött, amikor elfogadtam egy meghívást, hogy beszéljek a nemzeti rádión a társadalmi távolság nehézségeiről, amikor a lezárást enyhülik, és amikor a lakosság folytatja például a munkahelyekre és az iskolákra utazást.

Covid-19: Mit jelez az autósok és az autóipar számára

Kezdjük tehát vonatokkal, buszokkal, edzőkkel, kerékpárokkal, járdákkal és repülőgépekkel. És viszont a vasúti állomások, a buszmegállók, az oktató terminálok, a kerékpáros tárolási zónák és a sávok, a gyalogos pihenőhelyek és a repülőterek. Fúj! tisztátalan helyek. Ahogy elmondtam a Radio házigazdának, és órákkal később, a „barátaim” Westminsterben – az ilyen hordozási módokon és az ilyen helyeken, a közönség valószínűleg nem maradhat két méter távolságra; Viccelünk magunkat, ha másképp gondolkodunk. Ugyanez vonatkozik a nyilvános szállító munkavállalókra, akik általában szemtől szemben állnak az utasokkal.
A sugárzás során előterjesztettem azt az állítást, miszerint a legjobb, legbiztonságosabb és sok legmegfelelőbb hely az ember számára, hogy társadalmilag távol maradjon, amikor egészségre, vásárlásra, létfontosságú munkára vagy más célokra utazik, egy zárt motoros autó belsejében van, bezárt ablakokkal. A műsorvezető megdöbbentnek tűnt. De azt tanácsolta: “Lehet, hogy valami ott vagy.”

Leave A Comment