Új Citroen C4 Picasso kémtelen

Ez a vadonatúj Citroen C4 Picasso, amelyet a következő hónapban a Genfi Autószalonon debütált a Concept forma debütálása előtt.
Képeink az új ötüléses C4 Picasso MPV-t ​​mutatják. Az új autó várhatóan hasonló dimenziókkal rendelkezik, mint a jelenlegi autó, amelynek mérete 4470 mm hosszú, 1830 magas és 1,680 széles. A jobb belső csomagolásnak azonban több helyet és nagyobb csomagtartó kapacitást kell jelentenie, mint a jelenlegi autó 500 literje.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Noha megőrzi a jelenlegi C4 Picasso-hoz hasonló arányokat, a vadonatúj autó merész új orrot kap.
A Citroen legújabb dupla Chevron rácsának uralta, a C4 most két pár fényszóró -klasztert tartalmaz, hasonlóan a Nissan Juke -hoz. A vékony tetőoszlopok egész kerek, és az oldalsó üvegnek most egy darab krómkerete van, amely a szélén fut.
A hátulján a C4 Picasso kialakítása sokkal józanul, viszonylag egyszerű bootlid dizájnnal és pár Volkswagen golf-stílusú LED-es lámpával.
A C4 Picasso lesz az első produkciós autó, amely az új PSA EMP2 platformot használja, amely elősegíti a jelenlegi autó 1,680 kg -os súlyát. Mint az új Peugeot 308, amely az EMP2 platformon is épül, a C4 Picasso a CO2 -kibocsátás 22 % -os javulását is tartalmazza, köszönhetően a gazdaság javítását célzó intézkedéscsomagnak. Ez az Airdream modellt 100 g/km alá teszi.
A Citroen azt állítja, hogy a hajtáslánc súrlódásának csökkentésére törekszik körülbelül 4G/km-re, egy stop-start-felszerelt motoros felállással, amelynek elszámolása a 4G/km-es megtakarítást, míg egy új elektromos szervokormányrendszer 2,5G.K.-t takarít meg.
A C4 Picasso az új PSA érintőképernyős infotainment rendszert is tartalmazza, amelyet az EMP2 platformon alátámasztott összes autóban használnak.
Ezeket a képeket a spanyolországi Vigóban készítették, éppen az úton, ahonnan a C4 Picasso és a nagyobb hétüléses Grand Picasso MPV épül. Az ötüléses C4 Picasso és a hétüléses Grand Picasso gyártási változata októberben érkezik az Egyesült Királyságba.

Leave A Comment