Copart Classics: Hogyan definiáljuk a klasszikus autókat, és néhány kedvencünk

Mi teszi a klasszikus autót? Úgy tűnik, hogy minden szervezetnek és vállalkozásnak saját definíciója van, ezért meg akartadni ezt a blogsorozatot, amit egy klasszikusnak tartunk.

Néhány ember a klasszikusokat 25 évnél idősebb autóként határozza meg. Ez az autókereső keresőeszköze paramétere. De ez a sorozat esetében a klasszikusokat az 1910-es évek és az 1970-es évek között végzett gépkocsikként határozzuk meg, amelyek elegendő történelmi érdeklődésre számítanak, és érdemes megőrizni vagy helyreállítani, nem pedig a selejtezés helyett.

Emellett kiemelünk néhány modern klasszikusokat is. A modern klasszikusok az 1970-es évek után készült gépkocsik, amelyek egy korszak jelzője és tervezési érzékenysége. Volt. Thomas Magnum Robin 1 Ferrari 308 GTS, DOC Brown’s Delorean, az 1994-es Porsche 964 és az 1991-es Nissan Skyline.

Tehát most, hogy már megadott, amit egy klasszikus, itt van néhány kedvenc klasszikusok, amelyek a közelmúltban felkerült a platform és tett minket nyáladzik csak egy kicsit.

1965 Ford Mustang

Bármely definíció szerint az 1960-as évek mustang klasszikus. Ezt egy rövid háttámlával és hosszú elülső sport puccsként írták le. Ezt gyorsabb lónak nevezték. Eredetileg a Ford úgy gondolta, hogy eladná mintegy 100 000 mustangot, és felhívja. A 2018-ban eladott 10 milliomodautó.

A tenyésztő motoros motoros motorral rendelkezik, és ezek a karcsú vonalak csak egyszerűek. A „legendás” kap dobta körül sok ezekben a napokban, de egy cukorka alma piros 1965-es Ford Mustang hagyományos átviteli és ordító V8 méltó a cím. Ez egy kis munkahelyre van szüksége a hátsó végén, de annyira megérdemli a helyreállítását. Ha kihagyod ezt, akkor beállíthat egy autó riasztást, és szöveget és / vagy e-mailt küldünk Önnek a következő alkalommal, amikor az egyik ilyen babáknak lehetősége van a tiéd. .

1941 Lincoln Continental

A Lincoln Continental volt az első egy új autóipari szegmens, a személyes luxus autó. A tervek a kényelemre és a stílusra koncentráltak teljesítményre és kezelésére. A burkolat az 1930-as évekre nyúlik vissza, és közvetlenül kiugrott egy prototípusú luxus autóból, amelyet Edsel Ford.

Ez az 1941-es modell a kontinentális első generációját jelenti. Ez a baba prémium árat kap, mert kevesebb, mint 23.000 mérföld van rajta. Biztosak vagyunk benne, hogy ki vásárolnánk ezt, amit még sokkal több mérföldet fogunk hozzáadni az LA utcáin, a fejek forgatásához.

1971 Volkswagen Beetle

A bogárnak azt jelentette, hogy költséghatékony autó a tömegek és a német gyártás visszatérésének szimbóluma. Később évtizedek óta az ellencultúra keresztkultúrák jelzőjává válnának, akik költséghatékony közlekedést igényelnek.

Ez különösen a modell egy rongyot tetején strand utak és általános cirkál az utcákon Atlanta. Ez egy fantasztikus lehetőség, hogy kiadja a belső hippi, a strand bum, vagy csak retro rajongó.

1969 Chevrolet Camaro

Az utánzás a hízelgés őszinte formája. A Chevy Camaro a GM válasza a Ford Mustang sikerére. Ennek közvetlen versenytársa, a Camaro nevezték egy póni autó és egy izom autó rajongók.

Ez 1969-es modell A Knoxville helyen származik tavaly tették az első generációs Camaro. Jellemzi az alacsony milage, egy felújított 350 köbcentis motor, és elég lóerő és motorzajt, hogy a pulzusa. A Ford Mustangot erősen befolyásolta a második világháború harci repülőgépe. Vessen egy pillantást a Camaro sebességváltóra, és láthatja a sugár és a rakéta kora befolyását.

1959 Cadillac sorozat 62

1902 óta Cadillac állt a luxus autók számára. Ez az első autóipari vállalat, és az Antoine de la Mothe Cadillac, a Detroit alapítója után nevezték el. A Cadillac vezetéséhez az osztályhoz vezet, és ez az 1959-es sorozat 62 sugározza. A modell neve nem egy év után, ez inkább a középső sor a Cadillac felállás a kor felett a belépő szintű, de sokkal költséghatékonyabb, mint a dülöngő felső sorban.

Úgy véljük, hogy az egyik dolog, egy klasszikus Cadillacnak kell lennie a farok fins. Szeretjük, hogy ez a modell nagy szerves görbékkel rendelkező klasszikus szárnyakat tartalmazza.

Ha megnyeri ezt az aukciót, és szüksége van egy sofőrre este, ismerünk néhány olyan embert, aki boldogan önkéntes lenne.

Maradjon sokkal több klasszikus autót

Ez a rövid cikk az első egy folyamatban lévő sorozat kiemelve a kiváló klasszikus és modern klasszikus autók jönnek fel árverésre a Copart.com. Minden részletben megosztjuk a történelmet és érdekes tényeket ezekről a csodálatos gépekről. Ha tagja vagy, győződjön meg róla, hogy ellenőrizze a dobozban, és sokkal többet jelentkezzen be ehhez a bloghoz, ha nem vagy olyan tag, vagy ismerje meg valakit, akinek kell lennie, győződjön meg róla, hogy regisztráljon a klasszikusok ajánlattételének megkezdéséhez. .

Ossza meg ezt:
Facebook
Twitter
Linkedin

Mint ez:
Mint a betöltés …

Leave A Comment