A New Dacia Duster Extreme SE Special Edition megjelenik

A Dacia a Duster SUV új Special Edition verziójának új speciális verzióját húzta le. Az Extreme SE néven az új verzió a Dacia Duster Prestige Design fajtáján alapul, azonban speciális stílusú útmutatásokat, belső burkolatokat, valamint az alapkészlet nagylelkű segítséget nyújt. A megrendelések áprilisban nyitva tartanak, a költségek 17 495 £ -tól kezdődnek.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Az Extreme SE kiadás sok csípést hoz a Duster rugózott, utilitárius tervezéséhez. A Dacia fényes fekete, 17 hüvelykes ötvözetekkel felszerelt, valamint kvarc szürke felület található a tetőfedő rudakhoz, az ajtó tükrökhöz és az első rácshoz. A narancssárga akcentusok szintén kiválasztják az ajtó tükröket és a rácselemeket, míg maga a test egy új nagyvárosi szürke festékárnyalatban van festett (bár hét másik szín áll rendelkezésre). A hátsó „Duster” szkript fekete, valamint a szatén króm is.

A 10 legfinomabb SUV -t 2022 -re szerezni

A stílus folytatódik. A szatén króm levegő szellőzőnyílás körül narancssárga villanások vannak. Az Extreme SE fényes fekete betéteket kap az ajtókártyákra, valamint faszénszürke díszítéssel rendelkezik a középső konzolon. Az ülések narancssárga varrása befejezi a finom belső átalakítást.
A jól meghatározott presztízsű burkolat alapján az Extreme SE automatikus légkondicionálóval, kulcs nélküli belépéssel, valamint egy több nézetű bütykével van felszerelve. A fűtött üléseket, a vak terület figyelmeztetését és az akusztikus szélvédőt szintén tartalmazzák, valamint a Dacia média navigációs infotainment rendszerét. Ez egy 8 hüvelykes érintőképernyőn alapul, amely vezeték nélküli okostelefon-tükrözéssel, valamint integrált műholdas navigációval rendelkezik.
12

A motorháztető alatt lehetőség van benzin- és dízelmotorokkal, kezdve egy 90 lóerős 1,0 literes háromhengeres benzinrendszerrel, 17 495 fontért. A Dacia turbófeltöltős bi-üzemeltetési motorját, amely az LPG mellett benzinn is futhat, szintén kínálják, egy hagyományos benzinmotorral együtt, amely 128 lóerővel rendelkezik. A következő a legerősebb benzinmodell, egy 148 lóerős rendszer, amelyet kizárólag egy kettős tengelykapcsoló automatikus sebességváltóval kínálnak 20 845 fontért.
Az egyéni dízelmotor egy 113 lóerős négyhengeres motor. Így felszerelt a jármű ára 21 645 font, valamint az egyetlen kialakítás, amelyet négykerék-meghajtással kínálnak. A Duster Extreme SE 2022 áprilisában kerül forgalomba, májusban szállításra.
Vessen egy pillantást az eladó legjobb kis SUV-jaink körében …

Leave A Comment