Gordon Murray Automotive T.50 nyilvános debütál a Goodwood -ban

Gordon Murray Automotive 2,36 millió GBP T.50 szuperkocsija a 78. Goodwood tagok ülésén, ahol az új 650BHP szuperautó Murray McLaren -ként jött létre. Az F1 utódja leplálta a Goodwood áramkört.
A brit versenyző autort, Dario Franchitti-t úgy választották, hogy bemutassa a T.50 hátsókerék-meghajtóját, bár a nedves áramkör megakadályozta, hogy kiszabadítsa a 3,9 literes V12 12 100 fordulat / perc vörös vonalát.

Új Gordon Murray All-Elektromos SUV tervek

A közúti T.50 dinamikus debütálása mellett a 725 lóerős T.50-es Niki Lauda, ​​valamint néhány Gordon Murray legnagyobb versenyautójának statikus képernyője is volt, azzal a szándékkal, hogy kiemelje a tervező „” című filmjét ” Könnyű etosz. ”
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

A rendezvény előtt Gordon Murray elmondta: „Nincs sokkal jobb hely, ahol megmutathatjuk, és bemutathatjuk a T.50 -et, mint a Goodwood tagok ülésén. Elkezelődés volt, hogy korábban nem tudjuk megmutatni a szuperautónkat, ám mindenki számára, aki látja Goodwoodot, mindenképpen megéri a várakozást. Előre nézem, hogy remekül fog zajtani ”.

A T.50 magas hangú sírása határozottan megkülönbözteti azt egy olyan korban, ahol sok szuperautó-gyártó turbófeltöltést, valamint hibrid rendszereket kíván a belső motor égési teljesítményének maximalizálása érdekében.
A közúti T.50 gyártási száma mindössze 100 példára korlátozódik, amelyek közül az első várhatóan jövőre jelenik meg. Amikor mindegyikük fejlett és elszámolódik, a GMA megkezdi a T.50S Niki Lauda gyártását, amelynek csak 25 lesz.

Leave A Comment