A Mercedes B-Class EV, hogy 1500 fontot fizetjen, sokkal több, mint a BMW i3

A Mercedes-Benz 27 000 fontot fog fizetni a B-osztályú elektromos meghajtásért-1500 font sokkal több, mint a BMW furcsa megjelenése i3. –
Az Egyesült Királyságban a következő évben bevezetésre kerül sor, a 100 % -os elektromos prémium MPV lesz a legelső autó és teherautó, amely a vállalat új technológiáját használja. Az újonc 27 000 fontot fog költeni, miután az 5000 font összegű állami támogatás, valamint a Mercedes nem kínál akkumulátor -lízingprogramot.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb elektromos autók és teherautók, amelyeket most kaphat
A B-osztályú elektromos autók és teherautók azonban olyan platformot használnak, amelyet a benzinből, valamint a dízelüzemű B-osztályú modellekből adaptálnak. Körülbelül 1500 fontot fog fizetni, mint a BMW i3 – egy autók és teherautó, amelyet a kezdetektől létrehoztak, hogy elektromos autók és teherautók legyenek, valamint fejlett anyagokból, például szénszálból, valamint alumíniumból készülnek.
Mivel azonban az elektromos autópiac a német óriás számára nem volt szakterületen, az üzletnek nincs magas elvárása az Egyesült Királyságban erősen eladott autók és teherautók számára. A szóvivő kijelentette, hogy a Mercedes fenntartja az árajánlatot az előrejelzett eladásokról, azonban amikor a tolás „több mint 100 -nál kevesebb egység” volt a durva előrejelzés.
Hasonló történet a szárazföldi Európában is, a Mercedes az EV piacának volatilitása miatt vigyázott az értékesítésre. A márkakereskedések a lehető legtöbbet kínálhatják, de a Mercedes-Benz sorozatban sok más autó és teherautóhoz hasonlóan a B-osztályú elektromos meghajtó csak rendelésre kerül, valamint egy nyolc éves karbantartási programot is tartalmaz. – Ez támogatná az ismeretlen értékesítési elvárásokat.
Mivel ez volt az első alkalom, amikor a Mercedes bevezette a teljes elektromos autót, természetes lenne azt feltételezni, hogy a debütáló autók és teherautók a divatos A-osztály lenne, amely pontosan ugyanazt a platformot osztja meg, mint a B-osztály.
A kreatív csomagolás miatt azonban az MPV az akkumulátor innovációját hozhatja anélkül, hogy ez nagymértékben befolyásolja a belső teret. Az akkumulátorok a hátsó ülések alatt ülnek, jelezve, hogy a hátsó utasok valamivel magasabbak, mint más nem elektromos B-osztályú modellekben.
A Tesla-val együtt kifejlesztett B-osztály hajtóműve pontosan ugyanazon rendszer előmozdítása, amely a Wise Fortwo Electric Drive-t táplálta. A B-osztályban az elektromos motor 178 lóerős, valamint 340 nm nyomatékot szállít. Ez azt jelzi, hogy a B-osztály gyors 7,9 másodperc alatt nullától 62 mph-ig lehet elérni, míg az általános vezetési fajta körülbelül 124 mérföld.

Tudja meg a jelenleg eladó legköltséghatékonyabb benzint, valamint dízel autókat és teherautókat.

Leave A Comment