A Vauxhall értéke a GM -hez, amelyet az új Design Blitz

hangsúlyozott, a 2015 -ös frankfurti autókiállításon beszélt, a General Motors európai menedzser, Karl Thomas Neumann kijelentette, hogy az Egyesült Királyság leányvállalata, a Vauxhall a GM Birodalom létfontosságú része. “A Vauxhall valóban fontos, ez a legnagyobb és sok kritikus piac Európában” – mondta.
Elmagyarázta, hogy a Vauxhall brit gyár az Ellesmere Port-ban volt a vezető üzem az All New Astra felépítéséhez, amely a GM művelet kritikus nagy értékesítési kialakítása. „Van egy oka annak, hogy az új Astra bemutatja az Ellesmere kikötőből, mivel soha nem volt ilyen nagyszerű bevezetésünk a magas színvonalú, magas színvonalú ellenőrzésünkben, valamint a gyár kitartása érdekében, valamint a gyár kitartása érdekében. Munkavállalói. ”
A Vauxhall Egyesült Királyság ügyvezető igazgatója, Tim Tozer hozzátette: „Az Ellesmere Port munkavállalóinak két évvel ezelőtt kellett harcolniuk a túlélésért, valamint most kiváló terméket nyújtanak, valamint új követelményeket állítanak elő a GM számára.”
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Neumann kijelentette, hogy az új Astra meglepő, valamint a fenti prémium osztály „bosszantó” riválisai, valamint a magas színvonalú és a stílus szintjével is. Hozzátette, hogy: „Az új Astra kiváló értékű lesz, bár nem szabad olcsónak lennie, a múltban hibát követtünk el. A tulajdonosok olyan autókat és teherautókat akarnak, amelyek nagy figyelmet fordítanak számukra, bár még mindig azt akarják, hogy megfizethetőek legyenek. ”
A Vauxhall tervezési tartomány merész tervei
Karl Neumann kijelentette, hogy az új „márkakapró” minták, például az Adam City Cars és Truck, valamint a Mokka Crossover érkezése új ügyfeleket vonzott a Vauxhallba. Bejelentette, hogy az Adam City Cars és Truck új játék volt a márka számára, amely új fiatalabb vásárlókat vonzott be. “Az Adam -vevő tipikus életkora 37, valamint néhány országban a vásárlók többsége nő.”
A Neumann szintén sokkal több új terméket garantált a folyamatban, ideértve a Meriva dinamikus pótlásait, valamint a Zafira People fuvarozókat – a Peugeot -szal közös vállalkozásban létrehozott -, amely végül Crossover haszongépjárművek lesz.
Neumann hozzátette, hogy Vauxhall nagy SUV -t hoz létre, amely helyettesíti a lassú Antara modellt, amelyet beismert, hogy „kiábrándító” autó volt. Tim Tozer pozitív, hogy a Vauxhall hamarosan a legfinomabb felállásban lesz, a Corsa új verziói, valamint az Astra csatlakozik a Mokkához, az Adamhez, valamint a Viva Little Car-hoz. Azt jósolta, hogy a 2017 -ben esedékes új jelvény jelentős előrelépés lesz, amelynek sok stílusjelzése lenne a figyelemre méltó Monza -ötlet autóból. “Ambiciózus terveink vannak a márka termesztésére, és a jelenlegi terveinket figyelemre méltó új minták adják hozzá, amelyek sokkal javultak, kiváló minőségűek, még mindig költségvetés-barát áron”-mondta.

Hallgassa meg: Különleges interjú a GM vezérigazgatójával, Mary Barra -val
Szerezd meg a 2015 -ös Frankfurti Autószalonon található összes legnépszerűbb hírt …

Leave A Comment