Exkluzív: “Nincs terv” az új brit autók és teherautók scrappázási tervére

A kormány ellenőrizte, hogy nincsenek “jelenlegi tervek” egy új scrappázási tervre, amely motiválja az embereket az idősebb, szennyezőbb autók és teherautók kereskedelmére. Új elektromos.
A kormány szóvivője azt mondta az Auto Express -nek: “Nincsenek jelenlegi tervünk a meglévő ösztönzők módosítására vagy a scrappe séma bevezetésére. Elkötelezettek vagyunk egy zöldebb szállító rendszer felépítésére, valamint a szén -dioxid -kibocsátás csökkentésére, hogy elérjük a Web Zero célját. 2050. ”

A nem elektromos autók és teherautók coronavírus utáni támogatása hulladék lenne, az államok a Volvo főnöke

A kormány szintén kiemelte, hogy 2,5 milliárd fontot fektetett be az EVANCEMENT-be, valamint az ösztönzőkbe, például a 3000 GBP-es plug-in autók és teherautó támogatásba.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A korábbi jelentések szerint Boris Johnson miniszterelnök a júliusban 6000 GBP EV scrappe -tervet fedte fel, ám a miniszterek azonban gyorsan vizet öntöttek ezekre a pletykákra. Most a kormány hivatalosan kizárta bármilyen ilyen típusú ilyen típusú ilyen típusú ilyen típusú ilyen típusú ilyen típusú rendszert.
Noha nem adtak kifejezett indokot, a lehetséges magyarázatok magukban foglalják a hatékony rendszer várható költségeinek következményeit, amellett, hogy ezen a területen fennáll-e a költségek iránti nyilvános étvágya, feltéve, hogy a Nagy-Britannia utáni gazdasági nehézségek mélysége szembesül.
A kritikusok rámutatnak arra is, hogy a scrappe sémái meglehetősen pazarlóak, kiküszöbölik a kiszolgálható autókat és teherautókat az útból, és autókat és teherautókat készítenek a fiatal sofőrök számára, hogy nehezebb felfedezzék és drágábbak legyenek. Mások azonban azt sugallják, hogy az ilyen rendszerek ösztönzik a gazdaságot, mint a gyártást és a foglalkoztatást is, miközben a tisztább járművek felvételét is motiválják.

Leave A Comment