A felülvizsgált Vauxhall Movano Sharper megjelenéssel

feltárta a frissített Vauxhall Movano -t egy élesebb megjelenéssel és továbbfejlesztett biztonsági felszereléssel, amelynek célja, hogy ezt a nagy kisteherautót biztonságosabbá tegye, mint valaha. Az új modell a nyáron történő vásárlás, és a teststílusok széles skálájában fog elérni az üzleti igényeket.
Míg a kisebb kombináció és a Vivaro kisteherautók már összhangban vannak a PSA Peugeot Citroen csoport többi kisteherautójával, a Movano a meglévő kisteherautó arcátesése. Új elülső végét kapja a Sharper Lights -szal, amelyhez hasonló LED -es aláírást tartalmaznak, mint a Vauxhall autótartományban, míg egy hatalmas Griffin jelvény uralja a rácsot, és a Chrom -szalag a lámpákhoz vezet. Hátul az új hátsó lámpás klaszterek, de ez egy stílus szempontjából.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb kisteherautó ajánlatok
Ahol a Movano átfogóan frissült, a fülkében van, új csatlakozási és biztonsági készlettel. A járművezetők most kihasználhatják a Vauxhall Intellilink 5.0 NAV rendszer rendelkezésre állását, amely szintén beépíti az Apple CarPlay és az Android Auto -t, míg a vezeték nélküli telefonos töltést szintén először kínálják.
7

A biztonsági készlet tartalmaz egy új hátsó látó kamerát, amely az élő képeket egy 7 hüvelykes érintőképernyőre továbbítja, ahol a visszapillantó tükör általában ül. A Lane Indulás figyelmeztetése és a Blind Spot riasztása segítséget nyújt a Movano helyzetben tartásában, míg az összes furgon a stabilitási ellenőrzési rendszer részeként oldalsó szélsegédhez tartozik, hogy segítse a kisteherautót, amikor a szél kereszteződésnek van kitéve.
A kabin kényelmét javították azzal a lehetőséggel, hogy kényelmi üléseket állítson be a vezető és az utasok számára, míg a teherautó-stílusú légzenésű vezetőülés szintén rendelkezésre áll a távolsági járművezetők számára.
A gyárból a Movano négy hosszú és három magasságú alvázfülke vagy panel kisteherautó formájában kapható, a tételek közül a legnagyobb öt eurófalat hordozhat. A maximális hasznos teher legfeljebb 2,1 tonna, míg legfeljebb 17 köbméter rakománymennyiséget kínálnak.
Ezenkívül a Vauxhall számos tanúsított konverziós szakemberrel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a Movano akár 150 különféle verziója is elérhető. A panel kisteherautók LED -es világítással rendelkeznek a hátsó és az extra megragadó fogantyúkkal, amelyek elősegítik a terhelési területhez való hozzáférést.

Az új Movano árai megerősítést nyernek, amikor a Vauxhall -kereskedőkbe érkezik később, nyáron.
Tetszik a frissített Vauxhall Movano megjelenése? Mondja meg velünk a gondolatait az alábbiakban …

Leave A Comment