Új Renault 5 Electric Automobile, amelyet 2024 -ben a gyártáshoz igazoltak

, az újjáéledt Renault 5 Electric Fowback az idei Müncheni Autószalonon jelenik meg prototípus formájában, a 70 -es és 80 -as évek eredeti testvéreinek, a francia márkával együtt megerősítve, hogy 2024 -ben növekszik a termelési autó számára.
Az újjáéledt szüreti ikon 2024-ben lép be a termelésbe, mint az első jármű, amely a Renault-Nissan Alliance új CMF-BEV platformján alapul, amelyet különösen kisebb elektromos járművek számára terveztek.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A Renault kijelenti, hogy az új platform elengedhetetlen lehet a költségvetésbarát kis elektromos autók feloldásához, a főnökök pedig kijelentették, hogy az 5 körülbelül 33 százalékkal kevesebb, mint a jelenlegi ZOE.

Az új Renault Air4 koncepció, amelyet november 26 -án kell kitenni

Gilles Le Borgne, a München Autószalonon a Renault mérnöki alelnöke, a München Autókiállításon beszélt, elmondta nekünk, hogy „ez egy valódi költségvetésbarát autó lesz. 20 000–25 000 euró (körülbelül 17 200–21 500 font) közötti változatosságban kell lennünk, de még mindig jövedelmező. Ez a kihívás.
Nem távolítható el, ha ez a meglehetősen olcsó költségcél magában foglalja a kormányzati ösztönzőket, de ennek perspektívájába helyezéséhez ez a kiindulási ábra körülbelül ugyanazon a pénz, amelyet egy összehasonlítható méretű, benzinüzemű Ford Fiesta vagy a Volkswagen Polo költen –
A Renault kijelenti, hogy a kis autók és teherautók új CMF-Bev platformja 400 km (249 mérföld) különféle R5 gyártási modellt ad.

Leave A Comment