A MatchBox elindítja a szén-semleges die-cast Automobiles

A Matchbox egy skálázott Tesla Roadster Toy Automobile-t mutatott be 99 % -os újrahasznosított anyagból, és szén-semleges gyártási folyamaton keresztül készült.
A Tesla Tesla 62,1 % -os újrahasznosított cinkből és 36,9 % -os újrahasznosított műanyagból készül, amely csak egy százalékos, nem újrahasznosított rozsdamentes acélból áll. 2022-től lesz értékesítve, és nulla műanyag csomagolással érkezik, amelyet papírból és faszálból készítenek.

A Tesla Roadster produkciója 2023 -ig újra késleltetett

Ez a MatchBox cselekvési terv része, amely sokkal környezetbarátabb játékutó -autók értékesítésére szolgál – egészen szó szerint. A 2021 tavasz vége előtt elindít egy csomag pretett elektromos és hibrid autót. Papírhab belső tálca.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Ezután ősszel a MatchBox elindítja az üzemanyag -állomás játékkészletét és egy garázsjáték -sorozatot, amelyek mindkettőben EV töltőállomásokkal fognak lenni. Ezeknek a halmazoknak a célja a „környezeti tudatosság” fellendítése a gyermekek körében.
7

A Matchbox anyavállalata, a Mattel azt tervezi, hogy 100 % -os újrahasznosított, újrahasznosítható vagy bioalapú műanyag anyagokat használ az összes termék gyártásában és 2030-ig.
A Matchbox az újrahasznosítást és a környezetbarát hulladék helyreállítását is elősegíti – termékeinek összes elektronikáját egyetlen, eltávolítható modulra konszolidálták, hogy ezt a folyamatot megkönnyítsék. A termékeket útmutatókkal is felcímkézik a csomagolóanyagok helyes ártalmatlanításának módjáról.
Ezenkívül a márka arra törekszik, hogy a termékminőség befolyásolása nélkül csökkentse az energiafelhasználás, a szén -dioxid -kibocsátás és a hulladékok csökkentésének módját.
Roberto Stanichi, a Mattel globális autóvezetője elmondta, hogy az áthelyezés „felhatalmazza a Matchbox rajongók következő generációját, hogy segítsen minket a fenntartható jövő felé irányítani”.
Melyek a legjobban eladó elektromos autók a legjobban? Kattintson ide a top 10 -hez …

Leave A Comment