„A járműipar aranykorának közepén vagyunk”

, míg a rossz hírek úgy tűnik, hogy jelenleg dominálnak a címsorokban, sok nagyszerű dolog volt a járműszolgálatról 2017 -ben.
A fogyasztói bizalommal kezdődött a magas, valamint az eladások megegyezése érdekében, ám mindkettő rendkívül sokat fejeződik be. Ez azonban nem állította le ezt a piacot, amely lenyűgözi, és ugyanolyan izgatja minket, hogy néhány lélegzetelállító új terméket biztosítson, amelyek lehetővé tették számunkra, hogy kitöltsünk az autó oldalainak feltárását néhány rendkívüli történetgel.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb elektromos járművek eladó
Egy dolog jelenleg mindenkit egyesít, aki a motorpiacon dolgozik – az az érzés, hogy az autók aranykorának közepén vagyunk. Mindannyian egyetértünk abban, hogy a következő öt évben sokkal több módosítást fogunk látni a jármű szolgálatában, mint az elmúlt 100 -ban.
Néhányan a változások miatt aggódhatnak, bár a jármű stílusának és a mérnöki fejlesztésnek az előrelépése mindig is, és mindig is fantasztikus volt nézni. Amellett, hogy fantasztikus kijelenteni, hogy míg az elektromos járművek, valamint az autonóm vezetés úgy tűnik, hogy uralják a járműgyártók gondolkodását, a valódi járművezetők járművei, mint például a BMW M5, amelyen ezen a héten működünk, továbbra is rendkívül sok a napirenden. Ezt a szolgáltatást olyan emberek üzemeltetik, akik, nagyon hasonlítanak ránk, csakúgy, mint az autók. Tehát a nehézségek ellenére ez a tiszteletlen egészség piaca.
És örülünk, hogy hetente jelentést tehetünk róla, itt, az Automobile Express -en. Soha nem fogadjuk el a jóváhagyott támogatást, hanem egy valódi kiváltság, hogy a legjobb járműhöz a legjobb járműhöz juthassa meg Önnek – remélem, hogy egyetértek – a Nagy -Britannia legszebb járműmagazinja.
Csak annyit kell tennie, hogy tegyem, mindannyiunk nevében az Automobile Express -en, hogy elküldjük neked az örömteli időszakra rendkívül legfinomabb vágyainkat. Következő problémánk december 20 -án kapható, amikor elkezdhetjük előre a fantasztikus dolgokra, amelyeket 2018 tárol számunkra.
Mit nézel előre a járműipar jövőjében? Értsük meg a megjegyzésekben!

Leave A Comment