Az új Toyota Hilux AT35 készen áll a hóra

Ez az új Toyota Hilux AT35. Ez a legutóbbi, a módosított terepjáró autók hosszú sorában, amelyek sarkvidéki teherautókból származnak-és a Toyota szerint a mérnöki cég alváza és a hajtáslánc fejlesztései a Hilux legmegfelelőbb változatává tették.
Az AT35 csomag már megvásárolható, ára 18 780 font plusz áf. A frissítést azonban csak a tartomány-tetejű Hilux Invincible X Double CAB automatikus modellre lehet meghatározni-tehát, ha új Hilux-on szeretne a csomagot, akkor összesen 63 000 fontra van szüksége a fizetéshez.

A legjobb kisteherautók 2022

Az alvázcsípés a hagyományos Toyota Hilux felett állítható anti-roll-rudak, felfelé tartó bilstein-lengéscsillapítók és új felfüggesztési rugók. A pick-up elülső és hátsó differenciálművének új sebességváltó van, amelynek egyszerűbbé kell tennie a terepjáró vezetését.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az sarkvidéki teherautók a Hilux testét és keretét is masszírozták, hogy helyet biztosítson néhány új, 17 hüvelykes könnyűfém kerekhez, amely darabos, 35 hüvelykes Bfgoodrich KO2 All-Terrain gumiabroncsokba van csomagolva. Mindezek a csípések további 65 mm -es távolságot adott a Hiluxnak, miközben kilenc, illetve három fokkal javította a módszerét és az indulási szögeket.
De nem minden megy, és nincs show. Az sarkvidéki teherautók néhány kozmetikai csípést készítettek, szélesebb oldalsó lépéseket, néhány különálló jelvényt és nagyobb kerék íveket illesztve az új kerekek lefedéséhez. Van egy új hátsó lökhárító is, amelyen egy két hüvelykes vevőhegény szerepel, amely gyorsan elfogadhatja a mellékleteket, például vontatógolyókat, csörlőket és lépcsőket.
Mivel az Invincible X változaton alapul, a Hilux AT35 szintén hagyományos, nyolc hüvelykes infotainment rendszerrel, perforált bőr kárpitozással, környezeti világítási rendszerrel és elektromosan állítható vezetőüléssel. A vásárlók megkapják a hagyományos pick-up továbbfejlesztett JBL Stereo-t is, amely egy 224 mm-es mélysugárzót és egy 800 W-os erősítőt tartalmaz.
A Toyota és az sarkvidéki teherautók néhány opcionális extrát kínálnak az AT35-hez, például a teljes alsó védelem, a rácsra szerelt fénysáv és a Tuxedo rakomány ágytakarója. A pick-up gumiabroncsai felcserélhetők a Bfgoodrich KM3 sár terepi alternatívákra-és a pár a fedélzeti inflációs/deflációs készlettel is elláthat egy 12 voltos kompresszorral, amely a motoros öbölbe van felszerelve.

A Hilux AT35-et ugyanolyan turbófeltöltős, 2,8 literes négyhengeres dízelmotor hajtja, mint a nemrégiben frissített hagyományos felvétel. A 201BHP és 500 nm nyomaték kimenete-ami azt jelenti, hogy ugyanazt a 3,5 tonnás vontatási kapacitást tartja fenn, mint a hagyományos felvétel.
Mit készít az új Toyota Hilux AT35 -ből? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment