Seat Ibiza SC Trophy

Ez a Seat Ibiza SC Trophy, a háromajtós Ibiza verseny verziója, amelyet úgy terveztek, hogy egy Make Race sorozatban, valamint Olaszországban részt vegyen.
Az Ibiza SC trófeát belépő szintű versenyzőnek szánták azok számára, akik éppen a motorsport karrierjükön kezdenek. Mint ilyen, gondosan alapul a jelenlegi tartománytábla Ibiza SC CUPRA-n.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Mindkettőt az ismerős 1,4 literes turbó, valamint a feltöltött motor hajtja. A versenyző azonban több energiát kap – 1978 lóerő helyett 1978 lóerős -, valamint a nyomatékmászás 250 nm -ről 270 nm -re.
Mindkét autó szintén ugyanazt a hétfokozatú DSG iker tengelykapcsoló sebességváltót használja, azonban a versenyzőnek előnye a megfelelő mechanikus korlátozott csúszás differenciálása.
Az SC -trófea szintén előnyös a felfüggesztéshez – bár ezek minimálisak -, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a verseny győztese a legjobb készségekkel rendelkezik a pályán, nem pedig az, aki fizetni tud a legjobb készletért.
A csípés mechanikájának bókolására az SC Trophy szintén teljes tekercs ketrecet, egyetlen versenyvödör ülést, valamint versenyköteget, tető spoilert, valamint egy teljes motorsport tűzoltó készüléket kap.
Az SC Trophy 31 500 euró plusz áfát (26 500 font), valamint a barcelonai üléssportból származik. A standard Ibiza SC Cupra 18 575 fontba kerül.
Az Ibiza Racer-t a Volkswagen Worthersee rendezvényen mutatják be, amely május 8–12-én tart. Az autók és a teherautók az új üléses Leon Cup Racer mellett állnak, valamint a Skoda és a VW új koncepciói mellett.

Leave A Comment