A BMW 2 -es sorozatú Active Tourer 2014 debütál a Genf Show -n

A BMW 2 -es sorozatú Active Tourer – a BMW legelső kerekes -meghajtású kialakítása – a Genfi Motor Motor Show 2014 -ben volt kitéve.
A neve ellenére az AT nem kapcsolódik a 2 -es sorozatú kupéhoz, pontosan ugyanazt a platformot használva, mint az új kicsi. A BMW azonban meghosszabbította a tengelytávot egy sokkal családbarátabb 2670 mm-re-ez 30 mm-rel rövidebb, mint a Mercedes B-osztály.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Jelenleg ez egy ötüléses-egy hétüléses megjelenés az év későbbi szakaszában-azonban a BMW fokozta a gyakorlati képességet a mozgatással és a hátsó ülések fekvőhelyével, amelyek lehetővé teszik, hogy az utasok számára a csomagtartási hely árán növelje a területet, mint valamint fordítva. A maximális csomagtartó terület 468 liter-kb. 20 liter lefelé a B-osztályon-, de az üléseket 40: 20: 40-ig lehajthatja. Összeállíthatja az utazók ülését, ha azt követeli, hogy objektumokat 2,40 m hosszú legyen.
BMW 2 sorozatú aktív túramotorok és specifikációk
A motorokat a legutóbbi mini-ből kölcsönzötték, kezdve egy 1,5 literes háromhengeres turbóval a 218i-ban. 134 lóerővel büszkélkedhet, 9,3 másodperc alatt 0-62 mph-t fedez, és akár 57,6mpg-t is visszatér. A 218D kap egy 2,0 literes dízelmotort, amely 148 lóerősséget hoz létre, ugyanakkor 68,9mpg-ot is visszatérhet-ezáltal ez a legtisztább kialakítás a sorozatban. Hasonlóképpen van egy 225i XDrive zászlóshajó, amelyet egy 228 lóerős 2,0 literes turbó hajt.
Néhány hónappal azután, hogy az előzetes bevezetés a BMW 220i, 220d, valamint a 216D mintákat vezet be a négykerék-meghajtó aktív turnerek mellett. A hatsebességes kézikönyv alapvető jelentőségű, azonban hatsebességű és nyolc sebességű autók is rendelkezésre állnak.
A BMW-vel való foglalkozás javítása érdekében az M Sport felfüggesztést biztosítja, amely 10 mm-rel alacsonyabb, mint az alapvető beállítás, plusz specifikus adaptív lengéscsillapítókat is. Az általánosan elegáns BMW belső téren kívül számos különféle Hi-tech funkció és opció is létezik, mint például a head-up képernyő, valamint a webes forgalmi jam asszisztens, amely képes irányítani, felgyorsítani és fékezni az Ön számára. a webes forgalomban akár 40 mph -t is.
A vásárlók választhatnak egy alapvető 2 aktív túra között, vagy kiválaszthatják a csúcskategóriás vagy a sportvonal modelleit, mindegyik besorolva. Novemberben egy M Sport változatot vezetnek be. A 2 -es sorozatú Active Tourer vásárlási könyveit most nyitva tartják, szeptemberben a legelső szállításokkal, valamint a költségek 23 000 fontotól kezdve.

Leave A Comment