Elektromos szuperminik, hogy pontosan ugyanúgy költsenek, mint a benzinkocsik és teherautók 2020-ig

Renault Electric Automobiles vezetője úgy véli, hogy az EV-k, mint például a Zoe, pontosan ugyanolyan költségeket fognak fizetni, mint hasonlóan a konvencionálisan meghajtott autók és teherautók 2020-ig.
Gilles Normand, a Renault Electric Automobiles alelnöke kijelentette, hogy a cég Little EV, a Zoe értékesítése 90 % -kal ugrott 2016 és 2017 között, a nagyobb akkumulátor kapacitás bevezetésének köszönhetően. Amellett, hogy úgy véli, hogy mint sokkal több készítő, valamint a gyártók befektetnek az akkumulátor előrehaladásába, valamint a gyártásba, az EV-k költségeinek csak néhány évbe telik, hogy pontosan ugyanazt a szintet érjék el, mint a benzinmotoros autók.
Normand, a Monetary Times autók és teherautókon a Londonban, a jövőbeni autók és teherautókon beszélt: „Gyorsabban mozogunk, mint amire számítottunk. Amikor 2012 -ben bevezettük a legelső Zoe -t, nem hittük, hogy az új akkumulátor -képesség 2016 -ban elérhető; 2018 -ra vártuk.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

• A legjobb elektromos autók és teherautók eladó ideális
„Jelenleg jelentős összeget fektetnek be az OEM -ek, valamint a beszállítók, az első szintű beszállítók. Ez emellett innovációs áttöréseket eredményez az akkumulátor technológiájában. Amellett, hogy akkor emellett elősegíti az értékesítést, mivel sokkal megfizethetőbb lesz.
„Tehát nem szabad elmulasztanunk, hogy az égés-motorok és teherautók költségei növekedni fognak, valamint az EV költségei csökkennek. Ha a B-szegmens [olyan autók, mint a Ford Fiesta] választja, akkor a következő évtized elejére gondolkodunk az EV-k költségeiről, megegyeznek az égésű motorokkal. A C-szegmenssel [olyan autók, mint a VW golf], a következő évtized közepe lesz. A piaci szempontból is, a 2020 -as év olyan, mint holnap reggel 8 -kor, igaz? Amellett, hogy ez egy újabb aktiválási pont sokkal több, valamint sokkal több örökbefogadáshoz. ”
Kapna egy elektromos autót és teherautót, ha pontosan ugyanolyan költségekkel jár, mint a benzin -egyenérték? Értsük meg alább …

Leave A Comment