A Volkswagen feltárja a Budd-E ötletet a CES 2016-ban

A Volkswagen feltárta a Budd-E ötletet a Las Vegas-i 2016-os Consumer Electronics Show (CES) -en. Ez egy új, elektromos mikrobusz, amely a márka új MEB (moduláris elektromos meghajtó készlet) platformján alapul az elektromos járművek számára.
Annak ellenére, hogy a VW a show előtt egy kisteherautó ötletről szóló pletykákat játszott, Herbert Diess, a VW menedzserét lehúzta a Budd-E csomagolásait (amely több, mint az előző koncepció nevéhez, a Bulli-hoz hasonlóan hasonlít) a vitaindító beszédében.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A Budd-E-nek két elektromos motorja van, az egyik elöl, és még egy hátul, tehát négykerék-meghajtó. Egy töltéssel 233 mérföldre van egy teljes elektromos fajtája, valamint 0-60 mph-ig 6,9 másodperc alatt lesz. Az MEB platform a motorok elhelyezésének köszönhetően további területet tesz lehetővé az új stílusú lehetőségek mellett.
29

A Budd -E nagyobb, mint a VW Touran, bár hossza szempontjából kisebb, mint a transzporter – bár ez nagyobb, mint mindkettő. Az oldalsó mozgó ajtónak köszönhetően a bejutás nyílásának nagysága nagy, azonban az általános méret viszonylag kompakt.
Az elülső rész egy nagy VW jelvényt, valamint egy átlátszó panelt tartalmaz, amelyet LED-es lámpák háttérvilágíthatnak, valamint néhány emlékeztető az eredeti VW buszról, V-alakú kialakítással. A fényszórók magasak és vékonyak is, egy színes LED -es csíkkal futnak a busz oldalán. A Budd-E stílusban hasonló az előző bulli koncepcióhoz, a „lekerekített négyzet” sziluettjével.

Leave A Comment