A robusztus új Vauxhall Insignia Country Tourer a Frankfurtban

jelenik meg. Ez az új Vauxhall Insignia Country Tourer, a brit márka Grand Sport nagy birtokának felújításának felújított range-topperje. Most nyilvános debütált a 2017. évi Frankfurti Autószalonon, a Perfomance -fókuszált GSI Insignia szalonnal együtt.
Mint az új Insignia sorozat többi részében, a legutóbbi országos turné mérete növekszik, miközben fogyás közben; Ez az, mivel egy teljesen új alváz-architektúrára vált. Az Insignia birtok tartományának legnagyobb végén ül, csak négykerék-meghajtással, valamint egy nyolc sebességű automatikus sebességváltóval.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Vauxhall Insignia Grand Sport Review
A VW Passat AllTrack és a Skoda Octavia Scout riválisa, az Insignia Country Tourer mérsékelt lendületet kap az utazási magasságban – 20 mm körül -, valamint a stíluscsípéseket, hogy az álnév -útmutató megjelenjen. Az első lökhárító alján van egy csúszólemez, fekete burkolat a kerék ívek körül, valamint az alsó test mentén, valamint a hátsó végén még egy csúszáslemez.
18

Most a járművet a Frankfurti Autószalonon tárják fel, a vásárlóknak 2018 első felére kell várniuk, hogy az értékesítés hivatalosan megkezdődjön. Mint ilyen, a Vauxhall nem adott ki semmilyen részletet a motorokról, azon túl, hogy kijelenti, hogy a jármű egy „vadonatúj csúcskategóriás dízelolajat” fog működni; A CAR REVIAD megérti, hogy ez egy iker-turbófeltöltött, négyhengeres rendszer lesz, amely sokkal több, mint 220 lóerő.
A köteg többi része hasonló az nemrégiben bevezetett Insignia Sports Tourerhez – tehát a régi vidéki tourerhez képest 92 mm -es hosszabb tengelytávot kap a javított hátsó kabin területéhez, valamint a továbbfejlesztett maximális csomagtartási képességet – 135 literrel felfelé, 1665 literig. A vidéki túra szintén alapvetően kap tetőfedő rendszer síneket; Képesek rengeteg 100 kg -ot hozni.
A standard eszközöknek nagylelkűnek kell lenniük, feltéve, hogy az országos túra elhelyezkedését az embléma tartományának tetején helyezi el. Megkapja a Vauxhall új Intellilux LED mátrix fényszóróit, valamint az Apple Carplay, valamint az Android Car integrációja mellett a hátsó ferdehátú kihangosító működését, valamint az OnStar Personal Assistant System mellett.
Nem jelentettek költségeket, azonban azt várhattuk el, hogy az Insignia Country Tourer körülbelül 32 000 fontot fizet – tehát ennek valamivel olcsóbbnak kell lennie, mint a Passat AllTrack, miközben sokkal több morgást, valamint egy hozottélyosabb listát nyújt.

Mit hiszel az Insignia Country Tourer -ről? Értsük meg az alábbi megjegyzésekben.

Leave A Comment