Az új Mercedes SLK a hibrid hatalom megszerzéséhez

A Mercedes feladata, hogy javítsa új modelljeinek hatékonyságát, ami azt jelenti, hogy Négykerék-meghajtó opció a gyorsabb verziókhoz.
Mivel 2018-ban érkezik, és kizárva az exkluzív imázsunkon, az új SLK ugyanabban a moduláris sportgépjármű-architektúrán (MSA) ül, mint a nagyobb SL kétüléses és a megosztott alváz rugalmas lesz, hogy sokkal nagyobb választékot vállaljon Motorok és vezetők vonatok, mint korábban, kibővítve az ügyfelek számára nyújtott vonzerejét.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az MFA (A-osztályú család) és az MRA (S-osztályú család) utáni harmadik közös platform az MSA platform segíti a Mercedes költségeit, és sokkal több technológiát hoz a sorozat többi részéből a sportautókba. Az SLK jelenleg a saját alvázán ül-a legkönnyebben 1,435 kg-os súlyú-, de az új autót ugyanabban a gyárban építik, Brémen, Németországban, mint a következő generációs SL.
Annak garantálása érdekében, hogy külön karakterük megőrizze, az új platform lehetővé teszi a különböző tengelytávokat, hosszúságokat és szélességeket – és felveti a lehetőséget két különböző tetőfedő rendszer mechanizmusára -, amelyeknek azt kell utalniuk, hogy az új SLK jobban felkészült arra, hogy sokkal koncentráltabb riválisokat vállaljon. Mint a Porsche Boxster és a Jaguar F-Type.
Hasonlóképpen, az MSA platform lehetővé teszi az új C300 szalon rendszeréhez hasonló plug-in hibrid technológiát, hogy egy sokkal kisebb autóba, mint például az SLK-ba kerüljön, és először is a Mercedes 4Matic négykerekű meghajtóját is biztosítják.
Még inkább előre nézve, nem világos, hogy az új Mercedes AMG GT Coupe vált -e erre a platformra. Az autó első generációja, az év későbbi debütálása miatt, a kimenő SLS AMG -vel kapcsolatos alapokra épül. Tudjuk, hogy a GT lesz az első modell, amely az AMG újonnan kifejlesztett 4,0 literes iker-turbó V8-ját kapja, amely az új C63 és SL63 új C63-at és SL63-at is megragadja.

Leave A Comment