Az Audi A7 Sportback Facelift költségei kiderültek

.
A szállítások várhatóan az év vége felé várják el, a költségek az új belépő szintű, 3,0 literes TDI Ultra 45 875 GBP-től kezdődnek, és legalább 63 375 fontra emelkednek a 444 lóerő S7-re. A 84 480 RS7 zászlóshajója szintén a jövő hónapban eladásra kerül, mielőtt 2015 elején a bemutatótermekbe ütközne.
Audi A7 Sportback Trim szintek
Az alapvető A7 modellek esetében három Trim-szintet kínálnak az indításból: SE Executive (a Basic és SE helyettesítése a kimenő felállásban), S Line és a Black Edition.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

A dolgok elindításakor az új SE Executive specifikációja (45 875 £-50 215 £) tartalmaz minden időjárási LED-es fényszórót, 19 hüvelykes ötvözeteket, négyzónás automatikus légkonatot, valamint elsöprő hátsó mutatókat. A fajta alapkészlete szintén magában foglalja az elektromosan állítható, fűtött bőr üléseket, valamint a parkolóérzékelőket, a motoros csomagtartót, valamint az MMI navigációt.
Annyira mozgatva, mint az S vonal (48 665 £ – 56 575 £), 20 hüvelykes ötvözeteket és mátrix LED -es fényszórókat adnak, amelyek célja az expozíció maximalizálása, miközben csökkenti a megjelenő járművek tükröződését. Ezekkel a kiegészítőkkel, valamint az A7 tartomány szokásától való eltéréssel együtt az Audi az ügyfelek számára kínálja a „Line” Line Sport felfüggesztését, valamint az ötvözeteket a kényelmesebb alapvető utazás mellett, valamint 19, valamint 19 -Inch felnik -egy olyan funkció is, amelyet a Range -Topping Black Edition A7S -hez is kínálnak (52 775 £ -58 925 £).
Audi A7 Sportback opciók
Az opcionális extrák a rutinszerű fajtán keresztül közé tartozik a Heads-Up képernyő, valamint egy új, a Top Spec MMI navigációs plusz infotainment rendszer, amelyet párosíthatunk az Audi Connect-hez, amely a járművet az LTE nagysebességű adatátvitel útján összekapcsolja a webhez. Ráadásul van Audi telefondoboz, amely javíthatja a mobil vételt az antennán keresztül, valamint egy Bang & Olufsen zajrendszert is kínálnak.
Audi A7 Sportback motor részletei
A fém alatt két benzin, valamint három dízelmotor lehetősége van az új A7 Sportback számára, felülvizsgált teljesítménytermékek 215 lóerő és 328 lóerő között. A hatékonysági elülső módszer vezetése az új, 3,0 literes TDI Ultra, amely 60,1 mpg visszatérhet, és akár 122 g/km CO2-t is kibocsáthat. Ez részben egy új, hétfokozatú Tronic iker-tengelykapcsoló sebességváltóhoz vezet, amelyet kifejezetten az elsőkerék-meghajtó használatához hoztak létre.

Az S7 Sportback esetében a tartománytáblázat 444 lóerőre emelkedett, míg az RS7 4,0 literes TFI-je 444 lóerőre emelkedett, négy másodperc alatt 0-62 mph-t képes elérni az 552 lóerősségnek köszönhetően.

Leave A Comment