New 2022 Lamborghini Urus facelift sheds disguise in newest spy shots

A refreshed version of the Lamborghini Urus has been found undergoing cold-weather testing in the Arctic Circle ahead of its introduce later in 2022. 
Míg a frissített URUS a tavalyi Nurburgring tesztelte a nehéz álcázás során, ez a prototípus gyakorlatilag nem zaklatatlan, így sokkal világosabb pillantást vet a Lamborghini stílusos módosítására.

Egy korszak vége: vezetve az utolsó benzin lamborghinis

Az Aston Martin DBX riválisa új első lökhárítót kapott, beleértve számos mérsékelt módosítást. The fork-shaped intakes are gone, as well as Lamborghini has changed the old egg-crate radiator grille for a easier design. A külső légcsatornákat is átdolgozták, és egy két háromszöget fejlesztettek ki, amelyek befelé mutatnak.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az alábbiakban van egy friss osztó, valamint a fentiek, egy pár új motorháztető szellőzőnyílások láthatóak. At the other end of the car, there’s one more new bumper that features vents behind the rear wheel arches.
21

Még nem látjuk a frissített SUV belsejét, de azt várjuk, hogy kapjon néhány visszahúzott ülést, egy módosított sport kormánykeréket, valamint egy frissített infotainment rendszert. Az összes frissítésnek szintén fellendülnie kell a jelenlegi autó 160 000 font kikötési árának.
Amikor az URUS 2017-ben kiderült, Lamborghini arra utalt, hogy a plug-in hibrid verzió a csővezetékben volt. Az autó középciklus-revitalizálása az új erőmű bevezetésének megfelelő ideje, azonban a Lamborghini új villamosítási tervének megfelelően a márka első plug-in hibrid autója nem fog megjelenni 2023-ig, így valószínűleg egy kicsit talál az élet középső frissítése után.
Mivel az URUS megosztja platformját a Porsche Cayenne-vel, a Lamborghini valószínűleg kezelni fogja az iker-turbófeltöltő 4,0 literes V8 rendszert, amelyet a Cayenne Turbo S e-hibrid használ. Ez a rendszer a SUPERCAR-BITING 671BHP-t, valamint 900 nm-es nyomatékot biztosítana, miközben a CO2-kibocsátását kb. 90 g / km-re dobja.
The present car’s 650bhp twin-turbocharged 4.0-litre V8 will online on – although it stays to be seen whether Lamborghini’s engineers will tap even much more performance from the unit, in the exact same method they did with the facelifted Huracan supercar.
Kattintson ide a világ leggyorsabb SUV-jainak listájához …

Leave A Comment