A McLaren az MP4-X Idea

látásának elképzelését az McLaren által használt technológiák osztályának-a McLaren MP4-X-nek-a legfrissebb fejlesztéssel fedezi fel. Ez egy reakció néhány kritikára, valamint a Forma -1 -et sújtó fejleményre, amely képet ad arról, amit McLaren szerint a sport jövője megtart.
Az egyik leglátványosabb vonás a megjelenés, amelyek futurisztikusak gyakorlatilag túlmutatnak a hitet. Az MP4-X zárt pilótafülkével rendelkezik, amely kiigazítás, amelyet számos ember hív be az F1-re, hogy biztonsági okokból vezessen be. Hasonlóképpen debütál egy radikális zárt kerék kialakítással, amely a járművet „kopásérzékelőkkel” tonna, amely a gumiabroncs használatakor, valamint meg kell változtatni.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A leggyorsabb nurburgring köridő
13
Az adsclose erről a hirdetésről

A jármű fejlett aerodinamikával rendelkezik, hogy megerősítse az erőt, valamint az aktív hátsó szárnyat, azonban nem csak az aktív hátsó szárnyat – a McLaren kijelenti “. Nem, nem értjük pontosan, hogy az ember hogyan működik.
A szárny nem minden, amit fel kell tölteni, mivel az MP4-X-et az elektromos energia is hajtja, a vékony akkumulátorok felhasználásával, amelyek integrálódnak a karosszériába. A regeneráló fékezésből, valamint a napelemes rendszerből számolnak fel őket, ám az üzlet szintén olyan jövőt vár, ahol induktív töltést fejlesztenek ki a pályákká.

Leave A Comment