A Porsche-vásárlók 10% -kal többet fizetnek, ha nem fizetnek be Brexit

A Porsche-ügyfeleket arra kérik, hogy jelezzék azokat a dokumentumokat, amelyek miatt 10% -ot fizetnek az autóikért és teherautáikért, ha az Egyesült Királyság elhagyja az EU-t anélkül Kereskedelmi megállapodást, valamint friss behozatali tarifákat vezetnek be.
A Motorgyártók Társasága, valamint a kereskedők (SMMT) már 2017. novemberéig figyelmeztette, hogy az üzlet nélküli Brexit az új autók és teherautók költségeinek behozatalához vezethet, ám a Porsche új ügyfelek iránti kérése az a nagyon, hogy az új ügyfelek iránt Első konkrét példa arra, hogy a leendő költségemelkedéseket közvetlenül az ügyfeleknek adják át.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A Ford felkészül arra, hogy a Brexit után meghúzza az Egyesült Királyság termelését
Ha az Egyesült Királyság elhagyja az EU -t kereskedelmi ajánlat nélkül, akkor az EU -ban kifejlesztett autókhoz és teherautókhoz, amelyek eddig még nem léteztek, behozzák a 10 % -ot. Az SMMT figyelmeztette, hogy egy ilyen helyzet átlagosan körülbelül 1500 fontkal növeli az új autók és teherautók költségeit, azonban a tornácok tőzsdei költségei azt jelentik, hogy a vásárlóknak a modelltől függően akár 20 000 fontot kell fizetniük. Még egy belépő szintű 718-as Boxster még 46 000 fontról 50 000 fontra növekszik, ha a tarifákat alkalmazzák.
A Porsche szóvivője kijelentette, hogy az üzleti vállalkozás megpróbálja az ügyfeleket „a lehető legtöbb információval tájékoztatni”, valamint hogy ez magában foglalja a „kezelésén kívüli bármilyen módosítást, amely befolyásolhatja az autók és teherautók költségeit, amelyek a vásárlásról gondolkodnak. . ””
A vállalkozás hangsúlyozta, hogy míg a vádak jelenleg tisztán hipotetikusak, „fennáll annak a lehetősége, hogy akár 10 % -os kötelezettséget lehet felhasználni az Egyesült Államok által az Egyesült Királyságba behozott autók és teherautók számára március 29. után”.
Ennek fényében a Porsche „úgy döntött, hogy értesíti azokat az ügyfeleket, akiknek autója és teherautója valószínűleg megjelenik, miután a Brexit bekövetkezik, hogy figyelmeztesse őket, hogy ez a tarifát befolyásolhatja – lehetővé téve számukra, hogy teljes mértékben tájékozódjanak az eladáskor, és ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha az eladáskor teljes mértékben tájékozódnak. Azt akarják, hogy ennek megfelelően megváltoztassák rendüket. ”
Azokat az ügyfeleket, akik 2019. január 17 -én betéteket tesznek, nem befolyásolják a leendő új díjak.
Úgy gondolja, hogy a Porsche -nak többet kell töltenie autóikért és teherautóikért a Brexit után? Mondja el nekünk gondolatait a megjegyzésekben …

Leave A Comment