Az új autók és teherautók forgalmi adója javasolt

A járművek jövedéki adóját egy előzetes beszerzési adó helyettesítheti, és egy kormányzati tanácsadó által készített tervek alapján helyettesíthető.
A beszerzési adó továbbra is az autó CO2-kibocsátásán alapul, valamint azt jelentené, hogy a szuperkocsik vásárlói, valamint a gáz-guzzlerek akár 23 000 fontot is láthatnak a jármű tőzsdei tőzsdei költségeihez.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

De még kevés, mint a közepes méretű autók és teherautók is láthatják az árukhoz hozzáadott nagyösszegű összeget, mivel az 50 GBP-os árfolyamot minden CO2 grammért felszámítanák, amelyet egy autók és teherautók hoznak létre egy előre beállított ponton, amelyet javasolunk hogy 94 g/km legyen.
A javasolt terv továbbra is ösztönzőket kínálna a vásárlók számára az üzemanyag -hatékony autók kiválasztására, mivel az állami támogatásoknak köszönhetően a meghatározott pont alatti kibocsátásokkal rendelkező járművek valóban diszkontrátát kapnak.
A rendszer keretében egy 9 084 font 1,25 literes Ford Fiesta jelentése szerint a tőzsdei költsége 10 734 fontra nőtt, míg a hatékonyabb 1,6 literes dízeltervezés költsége 11 845 £ -ról 11 495 fontra.
A javaslatot Tim Leunig, a Center Forum Think-Tank készítette, akit nemrégiben kineveztek kormányzati tanácsadóvá.
Leunig azt állítja, hogy az új rendszer hatékonyabban rábeszélné a gyártókat, hogy hatékony autók és teherautók hozzanak létre, mint a VED rendszer. Hasonlóképpen kijelenti, hogy a terv pontosan ugyanolyan összegű bevételt eredményez a kincstár számára, mint a jelenlegi rendszer, mivel a kormány képes megváltoztatni a forgalmi adó szintjét, mivel az új autók és teherautók hatékonysága javul.
Mit hiszel a javaslatokban? Sokkal jobb lenne az új rendszer keretében, vagy megakadályozná, hogy új autót vásároljon? Mondja el nekünk véleményét az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment