A KIA hozzáadja a Picanto chili -t, valamint a Sportage Axis Special Editions

, a KIA azt reméli, hogy kétféle formatervezést ad a különféle konkrét kiadásokkal. A Picanto City jármű új „chili” változata a SAT-NAV-t kínálja első alkalommal, míg a Sportage ‘Axis’ tonna további eszközökön, valamint sokkal jobb ár-érték arányban.
A Picanto chili már megvásárolható 11 495 £ (kézikönyv), valamint 12 095 GBP (automatikus), három ajtót sportolva, és kizárólag 1,2 84 lóerős négyhengeres motorral hajtható végre. A Special Edition City jármű az SR7 felett ül, három külső színben (piros, fekete és fehér), valamint egy piros belső díszítéssel, amely egyedi a chili számára.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az iker kipufogógáinak kipufogócsoportjai célja a nemrégiben felülvizsgált Picanto, miközben a megfelelő színes küszöbök, valamint az új, 15 hüvelykes könnyűfém kerekek felszíne a külső megjelenésről. Az alumínium pedálokat piros és szürke ülésekkel kapcsolták, hogy megfeleljenek a belső burkolatnak, míg a Gloss Black Vázlatot szintén hozzáadják. A legnagyobb hír az, hogy ez az első Picanto, amelyet a SAT-NAV-val kínálnak, egy hét hüvelykes érintőképernyővel, amelyet a RIO-tól kölcsönzöttek, és amelyen az európai térképek szerepelnek, valamint egy fordított kamerát tartalmaznak.
A Sportage Midsize SUV korlátozottan futtatott kiadását szintén hozzáadták a tengelynek nevezett tartományhoz. A 20 995 GBP-től kezdve, valamint az 1,6 literes benzin vagy 1,7 literes dízelmotorral kínált tengelyt úgy tervezték, hogy néhány csúcskategóriás funkciót kínáljon a zászlóshajó-tervekből, alacsonyabb áron.
A külső csípések kizárják a fényes fekete radiátorrácsot, a tető síneket, a LED faroklapot és az elektromos hajtogató tükröket. Belül van a fekete burkolat, valamint a fejléc, a bőr ülések, a hét hangszóró végtelen zajrendszer, valamint a hét hüvelykes érintőképernyő-navigáció, míg a fűtött hátsó ülések, valamint a magánszemélyek az elsődleges frissítések.

Leave A Comment