Az Egyesült Királyság az új Aston Martin Factory

Aston Martin vezérigazgatója, Andy Palmer megszerzésében a márciusban a Genfi Autószalonon a márka jövőjéről szóló elképzelését kidolgozta, de ez volt a könnyű rész. Most döntő döntéssel néz szembe a jövőbeli modellek építéséről.
Kizárólag a Car Express-rel beszélve, Palmer elmondta nekünk, hogy a cég több olyan helyet értékel, ahol az első „Crossover” modelljét felépíti, a Genfben látható DBX koncepció alapján. Megerősítette, hogy a helyszíneken az Egyesült Királyságban, Európában és Amerikában szerepelnek.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• Aston Martin Vantage GT12: Első meghajtó
Hozzátette, hogy David Cameron miniszterelnök azt mondta neki, hogy azt akarja, hogy az új modellt az Egyesült Királyságban építsék, és készen áll arra, hogy létesítményt készítsen, esetleg Walesben, az Aston számára.
„Több mint 10 helyszín érdeklődik, köztük az Egyesült Királyság, Európa és Amerika. Ahol választunk, attól függ, hogy az emberek mennyire hajlandóak dolgozni az Aston országukba történő eljuttatására ” – mondta Palmer.
Az Astonnak szüksége van az extra létesítményre, mivel a Warks fő Gaydon üzemének teljes kapacitású sportautóképessége lesz. De mielőtt kiválasztja a helyet, Palmer azt mondja, hogy el kell döntenie, hogy az új modell az Aston platformon vagy egy másik gyártó platformon alapul -e.
• Aston Martin HyperCar Project még mindig be van kapcsolva
Az egyik lehetőség a Mercedes SUV platform kiválasztása – az Aston már partnerséggel rendelkezik a Mercedes -szel a motorokon. Ha Aston meghozza ezt a választást, akkor az autó valószínűleg Alabamában épül, ahol a Mercedesnek gyárja van.
A döntést októberre fogják hozni. Palmer azt mondta: „A fejem azt mondja, hogy építsd fel a gyárat, ahol sok jövedelmező, mondja a szívem az Egyesült Királyságban. Bárhová is épül a crossover, az Aston játékváltója lesz. ”
Szeretné látni, hogy Aston Martin új gyárat hoz létre az Egyesült Királyságban? Tudassa velünk az alábbi megjegyzés szakaszban …

Leave A Comment