A KIA felfedi, hogy az Autonomous Tech

meghajtó almárka kimutatta, hogy a KIA kiderítette, hogy jövőbeli autonóm autópályája egy új, a Drive Wise nevű almárka alatt fog ülni. Ez része a vállalat tervének, hogy 2030 -ra egy teljesen automális autót szabadítson ki, és a 2016 -os Consumer Electronics Show (CES) kiderült.
A tervnek van néhány szakasza – a 2016 -os Genfi Autószalonon kezdődik, ahol a kulcsfontosságú technológiák egy része megjelenik. 2020 -ra Kia azt mondja, hogy részben autnonómos autóval lesz az utakon, amely önmagában képes autópályákat és forgalmi dugókat felvenni. 2025 -re az autonómia több körülmények között lesz elérhető, és 2030 -ra a márka reméli, hogy teljesen autonóm autóval rendelkezik.
A márka Enomcpase Tech, amely már sok személygépkocsiban van, mint például a Lane-Keep Assist, az intelligens sebességtartó automatika, az automatikus városi fékezés és egy parkolási segédrendszer, amely a parkoláskor elfordítja a kereket.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Más technológiák, amelyek az autókon jelennek meg a meghajtó bölcs márkájának részeként, magukban foglalják az autópálya autonóm vezetést (volt), az Urband Autonóm vezetés (UAD), az előző járművet követő (PVF) és az autonóm őrzési parkolás – ahol a parkok maga teljesen függetlenül parkolnak.
A KIA bemutatja az új technológiákat egy „i -cockpit” kijelzőn a CES -en, amely az ujjlenyomatot és a gesztusfelismerést tartalmazza, hogy egy testreszabott kabinot jelenítsen meg a sofőr előtt – egy olyan, amely az alapján változik. A zenét és az éghajlat -szabályozást automatikusan beállíthatja.
Az autonóm technológiát Nevada -ban tesztelik a Soul EV -vel, és Kia -t megőrizték az állam tesztelésére.
A KIA a KCD12 koncepciójának teaserét is feltárta – ezt a hónap későbbi Detroit Autószalonon mutatják be, és egy új, nagy SUV -t áttekint, amelyet Koreában és az Egyesült Államokban értékesítenek, de nem lesz európai változat.
További információ a CES 2016-on a Round-Up oldalunkon.

Leave A Comment