A Volvo feltárja az új M mobilitási márkát a 2019-es indításhoz

A Volvo bejelentette, hogy elindítja az M mobilitási márkát, amelynek célja, hogy új alkalmazáson keresztül igény szerint hozzáférést biztosítson az ügyfelek számára az autókhoz.
A szolgáltatás nem csupán a rendelkezésre álló gépjárművek és a felvételi pontok térképét fog elvégezni. Megtanulja a felhasználóit, hogy kézbesítse azt, amit a Volvo szerint személyre szabottabb szolgáltatás lesz. 2019-ben Svédországban és az Egyesült Államokban indul, az Egyesült Királyság valószínűleg a következő évtized elején.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• Új Volvo V60 2018 áttekintés
A mobilitási márkák egyre inkább a sok autógyártó jövőbeli terveinek részét képezik. A Volkswagen jelenleg a Moia márkájának bevezetését tervezi, amely speciálisan épített all-elektromos és autonóm minibuszok felhasználásával közelít meg a Ride Sharing és az igény szerinti járművekhez.
A PSA-csoport feltárta a Free2Move nevű autómegosztó rendszert, míg a Ford együtt dolgozik a Lyft Ride-Haing App-vel, hogy kidolgozza az igény szerinti autonóm taxik flottáját, amelynek a márka 2021-ig elindul.
A Volvo már 20 éves tapasztalattal rendelkezik, amikor autómegosztási szolgáltatást futtat. A cég Sunfleet almárka 1998-ban Svédországban működik, és egy flottával mintegy 1700 jármű erős. Ezt a szolgáltatást 2019 -ben az újonnan létrehozott M -be vezetik. A nyilvános béta tesztelés ősszel kezdődik.
Az M újabb, nem hagyományos bevételi forrássá válik a Volvo számára, amely a cég ügyeleti és a Volvo Services gondozásával együtt sorakozik. A Volvo vezérigazgatója, Hakan Samuelsson szerint a márka 2025 -ig „több mint ötmillió közvetlen fogyasztói kapcsolatok” felépítésére törekszik.
Olvassa el, miért itt az új Volvo XC40 az év 2018 -as kis prémium SUV -ja …

Leave A Comment