A BMW M4 Versenycsomag 444 lóerőre

emeli a sávot, a BMW bejelentette egy új versenycsomagot az M3 és M4 modellek számára – a 425 lóerőtől a lekerekített 444 lóerőig.
A versenycsomag -autókon kívül egy hegesztett ECU mellett a különféle kezelési frissítések és néhány egyedi stíluscsípés részesülnek előnyben. A BMW adaptív M felfüggesztése, amely új rugókkal, lengéscsillapítókkal és gurulási rudakkal, valamint újrakonfigurált kényelem, sport és sport+ vezetési módokkal büszkélkedhet. Az aktív M differenciál- és stabilitási ellenőrzést az optimális teljesítmény érdekében is megújították.
5

Ennek eredményeként az összes autó egy tized másodpercet borotválkozik a 0-62 mph-es időről-és bár ez nem hangzik, ez azt jelenti, hogy az M3 szalon és az M4 Coupe most mindössze 4,0 másodperc alatt kitöltheti a benchmark sprintet. Az M4 Convertible Comptition csomaggal 0-62 mph-ig tart 4,3 másodperc alatt.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az összes versenycsomaggal felszerelt autó szintén megkapja a 20 hüvelykes kovácsolt könnyűfém kerekeket a szuper exkluzív £ 121 770 BMW M4 GTS-től, bár az autó egyedi narancssárga akcentusai nélkül. A hátsó részén a quad kipufogócsövek most fekete króm tippeket tartalmaznak, míg az ablakvonal, a rács és a jelvények mind árnyékfekete hatással vannak.
Belül találhat speciális könnyű M sportüléseket, amelyeket egy szövött BMW M csíkokkal ellátott biztonsági övek sorozata kiegészít. Másutt szokásos BMW, rengeteg bőrrel és fényes fekete részletekkel.
5

A versenycsomag beilleszthető bármilyen új BMW M3 -hoz, valamint az M4 Coupe és az M4 kabrióhoz. Nincs szó arról, hogy itt kapjuk -e a csípéseket, de valószínűnek tűnik, mivel mind az M5, mind az M6 előnyös az Egyesült Királyságban a versenycsomag -frissítésből. Ezek az autók mintegy 7000 font prémiumot adnak a szokásos testvéreikhez képest – tehát legalább 5000 GBP -os kirándulást várhatunk el az M3 -ra és az M4 -re – a listaárakat 60 000 font északi részén.
A BMW M4 -nek több energiára van szüksége? Tudassa velünk az alábbi megjegyzésekben …

Leave A Comment