A Nissan kihagyja a plug-in hibrid technológiát az e-hatású hibrid és tiszta EV stratégiával

A Nissan úgy tűnik, hogy kihagyja a beépülő plug-in hibrid technológiát egy kétirányú elektromos elektromos stratégiával A Power Plugless hibrid hajtáslánc és a tiszta EV -k.
A Genfi Autószalonon a Nissan megerősítette, hogy az E -Power hajtáslánc – már Népszerű Japánban – 2022 -ig Európában lesz elérhető. A márka új IMQ koncepciójához illeszkedő, amely maga jelzi a közelgő Qashqai -t, a meghajtó egyben a benzinmotorot egy energiatermelővel, egy akkumulátorral és egy elektromos motorral kombinálja a jármű vezetéséhez.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• 2019 Genfi Autószalon: Élő lefedettség
Akárcsak a Fisker Karma-hoz felszerelt rendszert, a Nissan e-Power hajtáslánca a benzinmotor használatával működik az autó akkumulátorainak feltöltésére, amely az elektromos motort táplálja, és az autót vezeti.
Japánban felszerelt a Note Hatchback és a Serena People Carrier -hez. Jelenleg a Japánban értékesített jegyzetek több mint 70 % -át és kb. 50 % -át az E-Power meghajtóval felszerelik.
Az Auto Express -szel a kiállítási padlón beszélve, a Nissan globális termék főnöke, Ivan Espinosa elmagyarázta: „Fő célunk az akkumulátor EV, és fokozatosan áttérünk erre. Az E-Power a második oszlop, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy áthidaljuk az EV technológiát. Létezhetnek együtt. Vannak ügyfelek mindkettő számára, és azt hiszem, öt -tízéves időtartam alatt ez továbbra is így lesz.

Leave A Comment