Különleges kiadás Bugatti Veyron “Lang Lang”

Bugatti bemutatta a Veyron Grand Sport Vitesse „Lang Lang” -ot a katar motoros kiállításon. A Bugatti kifejlesztette az új modellt, amely tiszteletben tartja a klasszikus zenei csillag zongoristát, Lang Langot. Csak egyet építenek, ára 2132 700 euró (1,757 millió font).
A Bugatti kinézetét egy koncert zongora ihlette, tehát miért fejeződik be a külső fekete -fehér.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

A fekete elemek ki vannak téve a szénszálaknak, míg a fehér színt Blanc Atalante -nak nevezzük. Egy extra luxus hozzáadásához az EB logó hátulján és az EB címkék az üzemanyag- és olajsapkákon 24 karátos aranyat tartalmaznak. A Black Sang Noir gyémánt-vágott felnik befejezik a megjelenést.
Belül, ismét a domináns téma a zongora billentyűzete, ülésekkel, tetőfedő rendszerrel és a fekete bőrbe borított lábfestékkel. Az ülések, a kormánykerék és a fogaskerék -választó támadói fehér varrást tartalmaznak, míg az ajtókat fehér bőr borítja, fekete varrott vonalakkal, amelyekre a zenei maróhoz hasonlítanak.
További érintések között szerepel egy zongorat-fekete kivitel az EB logóhoz a fehér hátsó középső tárolódobozon, valamint egy aranyozott EB logó és gyűrű a kormánykeréken. Lang Lang aláírása szintén beépül az autó lábszárába. Aláírta az autót, miután koncertet adott a franciaországi Molsheimben, Bugatti gyárában.
A „Lang Lang” speciális kiadás a Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse -en alapul. Ez azonban nem képezi a Bugatti Legends sorozat részét. Ez hat különlegességet fog bemutatni, a Grand Sport Vitesse alapján, amelyek olyan embereket ünnepelnek, akik jelentős szerepet játszottak a Bugatti történetében.
Eddig a hat tervezett legenda modell közül háromot mutattak be, a kétszeres Le Mans-győztes, Jean-Pierre Wimille, a Bugatti Racing vezetője, Meo Constantini és Jean Bugatti, a cég alapítójának, az Ettore Bugatti gyermekének gyermeke tiszteletére, az Ettore Bugatti gyermekének gyermeke, Jean Bugatti gyermeke, Jean Bugatti gyermeke – Az éven belül három sokkal több várható, a negyedik valószínűleg debütál Genfben.
A Veyron Grand Sport Vitesse legnagyobb sebessége 254 mph. A Bugatti nyolc literes W16 motorjának sokkal erősebb verziója táplálja, amely 1,184 lóerő és 1500 nm nyomatékot generál. A Bugatti 0-62 mph-os 2,6 másodperces időtartamot igényel, mint a „Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse”.

A Katar Nemzetközi Autószalonra február 21-25 -ig kerül sor.

Leave A Comment