A kutyák gondosabbá teszik

Az autósok több mint felét óvatosabban vezetik, amikor kutyájuk van az autóban, de jelentős szám nem ismeri a háziállatok szállítására vonatkozó szabályokat.
A gépjárművezetők mintegy 54 % -a azt mondja, hogy óvatosabban vezetnek a fedélzeten lévő kutyájukkal. Ez a szám 69 % -ra emelkedik a 18-24 éves korosztály számára, de az 55 éves vagy annál idősebb járművezetők 42 % -ára csökken.

A 10 legjobb autó a kutyatulajdonosok számára, hogy 2022 -et vásárolhassanak

A számadatok a Seat UK által végzett 2000 sofőr felméréséből származnak, amely azt is kimutatta, hogy a londoni autósok a legvalószínűbben óvatosabbak, ha kutyával vezetnek az autóban. Ezenkívül a válaszadók 35 % -a azt mondta, hogy nyugodtabbnak érzik magukat, amikor kutyájuk van az autóban.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

Az autópálya -kód megköveteli a járművezetők számára, hogy megfelelően visszatartják a kocsiban lévő kutyákat, de a megkérdezettek egyharmada nem volt biztos abban, hogy vannak -e szabályok, míg a tízből kilenc nem tudta az 5000 font font és kilenc büntetés maximális büntetését pontok az engedélyükön.
Ezenkívül a válaszadók egyötöde elismerte, amikor megkérdőjelezték, hogy nem korlátozzák kutyájukat az autóban, azaz a törvényt megsértik.
Nigel Griggs, a Seat UK AfterSales vezetője kommentálta: „Mindenki tudja, hogy a brit közönség szenvedélyesen viselkedik a kutyáival. Ez a tanulmány azonban megerősíti, hogy az autóban a legjobb barátja hozzájárulhat a biztonságosabb vezetéshez, miközben a stresszszintek csökkentésével is pozitív mentálhigiénés előnyökkel járhat. Úgy tűnik, hogy nyertes.
“A gépjárművezetőknek továbbra is gondoskodniuk kell arról, hogy a kutyáikat biztonságban tartsák-e az utazás közben is, és a háziállatok megfelelő visszatartása érdekében kényelmes és biztonságos autóban lévő kedvtelésből tartott kiegészítőket találnak, mint a saját biztonsági öv használata.”
Vezesse óvatosabban, ha van kutya az autóban? Mondja meg velünk a gondolatait az alábbiakban …

Leave A Comment