A Vauxhall Opel Monza a Frankfurti Autószalon előtt

kitett a Vauxhall Opel Monza ötlet – egy sirálykupé, amely a márka stílusának jövőjét és az innovációt megtekinti – a 2013 -as Frankfurt Motor Show előtti napon kiderült. – Frank Leopold, az Idea Cars vezetője, a telefon a Monza „Sportsbrake” -nek hívja, valamint a 2020 -ig technológiai szempontból lehetséges elképzelést.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

“Úgy gondolom, hogy a következő jelvény nagyon sok kezelést fog kapni ebből az autóból, nem pontosan így, ám a tervezők utalnak rá” – mondta Leopold. „Az ilyen típusú járműveket választottuk – nem különösebben kupé vagy birtok, bár a kettő keveréke – tehát az emberek nem társítják közvetlenül a jelenlegi tartományban. Ez valami új kezdete. ”
A Monza nevet már korábban használták az Egyesült Királyságban egy Opel-badged kupén, amely később a Vauxhall Royale lett. Amellett, hogy az eredeti Monzát egy futurisztikus digitális kötőjelben kínálták, a Vauxhall ismét a korlátokat az Opel Monza 2013 koncepcióval tolja el. LED -es vetítési technológiával rendelkezik, amely lehetővé teszi a sofőrök számára, hogy az egész kötőjelet egy nagy képernyőként használják. Pontosan ugyanolyan típusú felépítés, amelyet a Job Graphics-hez használnak a Buckingham Palace-ban a Queen’s Golden Jubileumi tavalyi évben, valamint a képernyők változatossága az egyszerű sebességmérőből vagy a SAT-NAV térképtől a dekoratív szempontokig, valamint az infotainmentig.

Leave A Comment