A három brit autóipari vállalkozás közül három a Brexit

előtti munkavégzéssel foglalkozik. Az Egyesült Királyságból az autóipari vállalkozások egy-egy autóipari vállalkozásuk a nyolcadik brexit félelme közepette, amikor a kérdést utoljára feltették az iparágnak. 2018 novemberében.
A Motorgyártók és Kereskedők Társaságának (SMMT) tagjainak felmérése (SMMT) szintén azt találta, hogy az Egyesült Királyság autóipari vállalatainak 80,3 % -a attól tart, hogy az EU -tól az ügylet nélkül elhagyja az EU -t, negatív következményekkel járna a jövőben A jövedelmezőség és 62,2 % -a aggódik a tengerentúli üzlet nyerésére.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A Toyota Boss figyelmezteti, hogy kerülni kell a Brexit nélküli Brexit-et
A brexit számára – amely szerint az SMMT szerint az SMMT szerint az iparág gazdasági hozzájárulását percenként 50 000 fontkal csökkentené – a cégek 73,2 % -a aktív intézkedéseket hozott, például a készletkészleteket, hogy megkísérelje a lehetséges késéseket enyhíteni. a határ. Időközben egy harmadik a logisztikai és a szállítási útvonalak kiigazítását, míg 26,8 % -uk befektetett az új váminfrastruktúrába.
Valójában az SMMT szerint a nem-díjas Brexit puszta fenyegetése már árt az iparágnak-tagjainak 11,8 % -a elvesztette az Egyesült Királyságban működő műveleteit, míg 13,4 % -uk áthelyezi a műveleteket a tengerentúlon. Összesen 77,2 százalék szerint már negatív hatás volt.

Leave A Comment