Az új Renault Clio Signature NAV-t a Tech

betöltötte. A Renault CLIO 2017-ben új Signature NAV-tartomány-topping modellt kap, amely a Supermini jelenlegi Dynamique NAV specifikációs verziójára épül.
A CLIO sorozat vezetésével a Signature NAV Automobiles egy maroknyi alapvető technológiai extrát kap. A fűtött első üléseket és a magasságú állítható első utasüléseket egy kihangosító park-segédfunkció, a hátsó jármű parkoló kamerája, a 360 fokos jármű parkolóérzékelők és a Renault R-Link infotainment rendszer csatlakozik egy hét hüvelykes érintőképernyővel és műholdas navigációval. – A kabin befejeződött fekete részben bőr kárpitozva is.
7
Az adsclose erről a hirdetésről

A standard felszerelés magában foglalja az automatikus klímaberendezést, a teljes LED első és hátsó lámpát nappali futó lámpákkal, a kezek teljesen ingyenes kulcskártyával, valamint az erőre sorolt ​​fűtött tükrökkel. A 17 hüvelykes könnyűfém kerekek és a bőr kormánykerék is kivágják a vágást.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb Superminis a legjobban eladó
Az új Signature NAV CLIO ára 17 715 GBP -től származik – ez egy jelentős 1450 GBP prémium a Dynamique NAV kiindulási ára felett. A Renault azonban azt állítja, hogy az új Range Topper -en szereplő extra berendezések csomagja 2250 fontnak felel meg az opciók listáján, kissé enyhítve a csapást.
7

Az aláírási NAV négy motorválasztékkal és két sebességváltóval lesz ellátva. Két benzinmotor két dízelüzemhez vezet – a TCE 90 és a sokkal erősebb TCE 120 a Diesel DCI 90 és a DCI 110 egység mellett. Az EDC kettős tengelykapcsoló automatikus sebességváltók opcionálisak a nagyobb TCE 120 benzin és a kisebb DCI 90 motoroknál. Az automatikus dízelolaj a legdrágább a tétel közül, 20 415 fontot jelent.
A Signature NAV hozzáadása a CLIO tartományt hét modellhez hozza – öt Trim szintet és két forró Hatch RenaultSport modellt kínálnak.
Olvassa el az új Renault Clio kiterjedt áttekintését itt.

Leave A Comment