A Citroen C4 SpaceTourer, valamint a Grand C4 SpaceTourer helyettesíti a Picasso Name -t

A Citroen megrázta a 2018 -as MPV -kínálatát, frissítve C4 MPV -jeit új nevekkel, új innovációval, valamint egy új Bluehdi Diesel Power egység választásával.
A márciusban a márciusban a márkanéven márciusban a márka, a Citroen úgy döntött, hogy elárasztja a kiemelkedő Picasso jelvényt annak érdekében, hogy a teljes MPV -bázisát az újabb Spacetourer nómenklatúrával fedezze. Ez azt jelenti, hogy mindkét C4 MPV-t ​​most a C4 SpaceTourer, valamint a Grand C4 Spacetourernek tekintik, amely szépen a kilencüléses Spacetourer minibusz alatt helyezkedik el.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legfinomabb MPV -k 2018
Az új nevek mellett mind az autók, mind a teherautók részesülnek egy új „biztonsági csomag” hozzáadásából, amely a stílusmodellek formájában gyakori. A csomag magában foglalja a járművezetői kamat figyelmeztető figyelmeztető rendszert, valamint a webes forgalom jelzési felismerését, valamint a Citroen aktív biztonsági fékbeállítását, amely lehetővé teszi az automatikus vészfékezést akár 49 mph sebességgel.
A motorháztető alatt mindkét formatervezésű motor felépítésének friss kiegészítése megjelenik az A típusú új Bluehdi 160 dízel négyhengeres motorban, párosítva egy nyolc sebességű automatikus sebességváltóval. Az új motor, valamint a sebességváltó kombinációja június 1-jétől származik, az ötüléses C4 Spacetourer 27 550 GBP-től, valamint 29 250 GBP-től a hét férőhelyes Grand C4 Spacetourerben.
Az új nyolc sebességű sebességváltót az év későbbi szakaszában kínálják különböző motorokkal. Másutt mindkét mintát továbbra is a Bluehdi 100, 120, valamint a 150 dízel egység, valamint a benzinek terjedése, beleértve a háromhengeres Puretech motorokat, valamint a négyhengeres THP egységeket.
Az enyhén frissített C4 Spacetourer ára 21 125 fontnál kezdődik a Touch Edition számára egy 108 lóerős Puretech 110 benzinmotorral, amely egy hatsebességes kézikönyv sebességváltóhoz kapcsolódik. A nagyobb Grand C4 Spacetourer 23 425 fontot indít, pontosan ugyanazon érintőképességű kivitelben, bár egy erősebb 128 lóerős Puretech 130 benzinnel a motorháztető alatt.
Olvassa el az Egyesült Királyságban eladó legjobb MPV-k kerekítését …

Leave A Comment