Blog: A Variety Rover bemutatja

, míg más gyártók számítanak az internetes video streamekre vagy a kevés személyes eseményekre, hogy feltárják legújabb modelljeiket áztatott extravagáns. Amit láttam, az új Variety Rover teljesen képes a hype -t, valamint bármi mást is felvenni annak lépésére.

A hely – a londoni Richmond Park királyi balett -intézménye – nem lehetett volna sokkal megfelelőbb. Eredetileg I. George vadászházként megbízta, amelyet sok éven át a királynő anya foglal el, valamint a házat II. Erzsébet királynőnek, mint csecsemőként. Röviden: ez egy brit szervezet – csakúgy, mint a tegnap este ott bemutatott autók és teherautók.
Reklám – A bejegyzés az alábbiakban folytatódik

Megfelelő volt, hogy egy maroknyi diadalmas brit olimpiai csapatunk jelen volt, köztük Zara Philips, Victoria Pendleton, valamint Greg Rutherford, a választott modellek, a popsztárok, valamint az angliai rögbi játékosok mellett az eseményt adják a rendezvénynek a kölcsönzésére. Rendkívül fajta rover-esque egyensúly a kifinomultság és a kemény varázsa között.
Bármely pártfogót, aki azon a felfogásnak, hogy a Variety Rover négy kerék Gin -palota, vagy elsősorban a Chelsea -i intézmény számára fejlesztették ki, határozottan a helyükre helyezték, amikor látványos bejáratát tették. Váratlanul megjelent egy ember alkotta tó hátulján, ugyanúgy belemerült a vízbe, mint a motorháztető, átfutott, és egy sziklák sorozatára csapott, mielőtt a színpadra gördült.
Első pillantásra az a leggyakoribb, hogy elutasítsuk ezt az új Variety Rover -et, mint a jelenlegi autó enyhén fésült változatát, azonban lehetőséget adtak arra, hogy a fémben láthassák, és beszéljenek a mérnökökkel, ez eltávolította a kifejezést. teljesen új, alig igazságos.
Az összes új modell nyereségének középpontjában egy alumínium test-héj található, amely 180 kg-ot értékel, mint az előző generációs acélszerkezet. Valójában ez könnyebb, mint a BMW 3 sorozat héja, és csak néhány kilót értékel, mint az apró honfitársa.
A 420 kg összesen kiszorításával a kiütési nyereség magában foglalja a magasabb üzemanyag-fogyasztást, a jobb biztonságot és a sokkal jobb kezelést. Oké, tehát meg kell várnunk, amíg meghajtjuk, hogy ellenőrizzük az utóbbit, azonban fogadok, hogy az otthonomnak lényegében sokkal agilisabban érzi magát a kormány mögött.

Ez általában nem egy új formatervezés, amely ilyen hatalmas ugrást tesz előre, és egy ilyen jelentős darabot vesz ki a versenyből. valamint még ritkább, ha a kimenő autók és teherautók már a csomag előtt állnak. Ne tévesszen be, az új Variety Rover átírta a politikai könyvet, valamint a nyáron még egy brit sikertörténet határozottan.

Leave A Comment