A Honda CR-V kapja az S Plus Special Edition Makeover

A Honda bemutatta a jelenlegi CR-V Crossover speciális kiadását, amelyet az S Plus-nak hívnak, a jövő hónapban az Egyesült Királyság bemutatótermeiben esedékes, a költségek 23 500 GBP-től kezdődnek.
Ahogy megvárjuk az új hibrid CR-V-t, amelyet az év elején a Frankfurti Autószalonon mutattak be, a jelenlegi formatervezés kap egy utolsó Hurray speciális kiadást, amely az S Navi Trim-en alapul.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb kereszteződések, amelyeket most vásárolni kell
A CR-V S Plus-ot 2,0 literes benzinnel és 1,6 literes dízelmotorral kínálják, a benzin 23 500 font, valamint a dízel 24 500 font. Ezt csak kézikönyv-sebességváltóval, valamint csak kétkerék-meghajtással kínálják.
Az S Plus test színű elülső elülső és hátsó lökhárítókkal, hátsó ajtó spoilerrel, valamint új futólapokkal rendelkezik, amelyek a SUV sportosabb megjelenését biztosítják. Belül az S Plus hajózási vezérlőt, Bluetooth Hands Ingyenes telefonrendszert, megfordítva a kamerát, valamint a Honda Link infotainment rendszert, amely kompatibilis az Apple CarPlay -vel, valamint az Android Auto -val.
Négy különféle festékrendszer közül választhat, mivel az ügyfelek választhatják a fehér, fekete vagy piros gyöngyös felületet, valamint egy „csiszolt fém” fémet. A Honda State, hogy az S Plus modellnél ingyenesen 1500 font értékű ügyfeleket kínálnak.
A PCP Finance-t szintén a CR-V Special Edition-en kínálják, a 2,0 literes benzin havi 299 GBP-t fizet egy 36 hónapos szerződésnél, míg az 1,6 literes dízelhavi havi költséggel 309 font.
A Honda CR-V S Plus speciális kiadását csábítja? Értsük meg alább!

Leave A Comment