A Renault Kangoo Van Get Get Motor and Spec frissítések 2016-ra

A Renault felfedezte a Kangoo Small furgon frissítését, amely két új díszítési szintet tartalmaz-a belépő szintű vállalat és a legmagasabb szintű vállalat +-, valamint ugyanúgy Szabványosabb felszerelések és tisztítóbb, euró 6-kompatibilis dízelmotorok. A vásárlóknak lehetősége van arra is, hogy egy teljesen elektromos modellt keressenek.
A Kangoo olyan riválisok ellen lép fel, mint a Mercedes Citan, a Volkswagen Caddy és a Ford Transit Connect a kompakt kisteherautó osztályban, és a revíziókat fejlesztették ki, hogy segítsék a tempót.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb kis kisteherautók, amelyeket most vásárolhat
A vállalati modelleknél elérhető új, szabványos berendezés tartalmaz egy teljes acél válaszfalat, DAB rádiót, USB-csatlakozást, egy kiegészítő portot és egy teljes állítható vezetői ülést. All-elektromos Z.E. A modellek csak ebben a burkolat szintjén érhetők el.
Egy extra 700 fontért frissítheti a Company + Trim-et, amely olyan funkciókat ad, mint például az elektromosan működtetett összecsukható ajtó tükrök, az egy tapintású elektromos első ablakok, a légkondicionáló és a hátsó parkolóérzékelők.
A motorháztető alatt választható a dízel- vagy elektromos energia, a dízelmodelleknél 74 és 109 lóerő közötti outputok és az elektromos modell 59 lóereje. A CO2 -kibocsátás szempontjából a dízelmodellek 110 és 130 g CO2 között bocsátanak ki, ami megegyezik az 50,4 és 67,3mpg közötti átlagos üzemanyag -fogyasztással. Természetesen az elektromos Z.E. A modelleknek nincs kipufogócső -kibocsátása, és ezért a legalacsonyabb adócsoportba tartozik.
A kisteherautó már megvásárolható, és az árképzés változatlan az előző modellekhez képest. A belépő szintű modellek 13 200 fontotól kezdődnek, míg a legdrágább Z.E modell 18 062 GBP-től származik a kormány plug-in autó támogatása után.
Olvassa el még a legfrissebb kisteherautókról szóló kisteherautó channel -en …

Leave A Comment