Új 2022 -es Honda Civic Type R kezelése a Suzuka -nál

Honda új Civic Type R, az előrehaladási program végső szakaszába lép, a Japánban a Suzuka versenypályán, a jövő év bemutatása előtt, valamint a Honda, valamint a Honda bevezetése előtt. Még a legkönnyebb álruhájával sokkal több képet tett ki az autókról és a teherautókról.
A legújabb R típusú R Hot Hatch az MK11 Civic Hatchback -en alapul, amelyet júniusban tettek ki. Pontosan ugyanaz az ötajtós gyorskötésű test stílusú, mint az elődje, bár a Honda tervezői úgy döntöttek, hogy kissé lecsökkentik az előző autó stílusát.

Toyota Gr Yaris vs Ford Fiesta St Edition

Ennek ellenére még mindig van egy agresszív aero -készlet. A forró ferdehátú elülső oldalán pontosan ugyanaz a vékony LED -es fényszórók vannak, mint a Common Civic, ám egy sportosabban illeszkednek a radiátorrácshoz.
Reklám – A rövid cikk az alábbiakban folytatódik

Az első lökhárító sokkal agresszívebb, mint a közönséges autó, egy hatalmas bevitel, amely a legjobban az alsó spritterig terjed. Ugyanígy van egy friss bevitel a fényszórók alatt. Az az igazság, hogy álcázási wrap -ban lefedi őket, azt sugallja, hogy pusztán az esztétikára, mint a funkcióra vonatkoznak.
Az új R típusú R típus sokkal nagyobb pályával rendelkezik, mint a Common Civic, a nagyobb kerekes ívekkel, amelyek nagy ötvözeteket fednek le. Az oldalsó szoknyák szintén mélyebbek, valamint egy új Aero Fin a hátsó kerekek előtt, hogy megtisztítsák az autó szélén áramló levegőt. A kerekek az R típusúak, valamint a Michelin Pilot Sport 4S gumiabroncsok sorozatában vannak.

Leave A Comment