Az új Nissan NV300 és az NV200 campervan sorozat tartalmaz egy EV

, a Nissan a borítókat egy új házon belüli campervan sorozatról vette át a 2018-as Madrid Autószalonon. A táborozók, amelyek jelenleg kizárólag a spanyol piacra vonatkoznak, a Nissan NV300 és NV200 kisteherautóján alapulnak, és a felállásban szereplő összes elektromos E-NV200 verzióval rendelkezik.
A standard NV200, E-NV200 és NV300 15 000, 19 000 és 21 000 font. De az opciók rugalmassága miatt az ügyfelek meghatározhatják, nincs meghatározott árlista a campervan konverziók költségének. Ennek ellenére az alapvető átalakítás (amely magában foglalja az ágyat, a meghosszabbítható tetőt, az üléseket és az áramellátást) körülbelül 5300 font vagy 6000 euró körüli. De várjon jelentősebb lépést a teljesen betöltött lakóautó verzióira.
Reklám – A cikk az alábbiakban folytatódik

• A legjobb közepes panel furgonok vásárolni
Az összes lakóautó emelő tetőt kínál, amely szerint a készítő azt állítja, hogy négy ember üljön és kényelmesen álljon. Mindegyiküknek kettőságya is van, azonban az NV300 az egyetlen kisteherautó, aki négyért alszik, egy második franciaágynak köszönhetően, amelyet a tető felemelésekor rendelkezésre állnak. Ebben a nagyobb NV300-alapú modellben van egy hűtőszekrény, mosogató, főzőlap és fűtés, amely biztosítja, hogy az utasok ne fagyjanak le finom étkezési élményük során. Körülbelül 100 font értékű motorosok is meghatározhatják a zuhanyt.
Francesc Corberó, a Nissan Iberia kommunikációs igazgatója elmondta: „Az új Nissan Camper sorozat lehetővé teszi a legkevesebb kalandos erkélyt a világ leghihetetlenebb helyeiről, és élvezheti a családdal vagy a barátokkal való utazás lényegét”.
A Nissan új lakóautói a gyárilag épített lakóautó-szektorban szigorú verseny ellen állnak szemben, a VW pedig a népszerű kaliforniai és a Mercedes-t kínálja a V-osztályú Marco Polo-val. Az E-NV200 Electric Campervan azonban szokatlan vonzereje van, és vonzza a táborozókat, akik csökkentik a költségeket, és megteszik a környezetet. Nincs szó arról, hogy a Nissan azt tervezi -e, hogy felajánlja alkotásait az Egyesült Királyságban, de hírt fogunk hozni neked a fejlődés során.
Nemrégiben a semmibe indultunk, és Amerika nyugati partja mentén haladtunk egy VW Kaliforniában. Olvassa el, hogyan jutottunk ide.

Leave A Comment